Bjørnarløpet 2014 (07/11/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Remarka
Organiser: Stjørdalsblink
Country: Norge
Discipline: Gamp
Distance: 16.35 km
Time: 121:12
Sa til meg selv før start at jeg ikke skulle åpne for hardt. Skulle løpe i feltet de første postene, til en evt gafling.
Det gikk til halveis på førstestrekket. Følte farten var for lav og løp i mitt eget tempo. Hadde god kontroll inn til posten. Hørte ingen bak meg når jeg stempla.

Gikk ikke kjempefort til andrepost. Og lang tid ut fraposten. Så der tok Jonas meg igjen.

Til tredje så jeg heller ikke noe til de andre. Men lang tid på posten, og litt lurven løping til fjerde gjorde at Jonas passerte meg.

Fra fjerde og videre gjennom gafflinga løp jeg og Jonas sammen. Skal ikke skryte på meg mye selvstendige valg. Irriterende bom i gafflinga. Leste feil og løp til ellevte før tiendeposten. Heldigvis gjorde Jonas akkurat samme bommert, så løp sammen ut fra gafflinga. Vi hadde forresten samme gaffling.

Fra 13. posten løp Jonas ut venstre. Så for meg at det ville gå fortere ut høyre, ned myra og inn på stien. Så gunna på nedover og inn på stien. Litt halvsmell opp bakken og inn i posten. Kjenner at jeg ikke er laga for motbakke... Ser ingen andre på posten.

15 og 16 gikk bra bortsett fra en liten sleiv inn i 16. Trodde posten skulle henge under skrent... Halvminutt for ikke å lese postbeskrivelse der.

17. Gikk sånn ok. Hadde delvis kontroll hele veien. Men gikk sakte.

18,19, 20 gikk bra. Grei fart, god kontroll.

Fikk litt sjokk på tur inn mot 20. posten da jeg måtte brette ut kartet to/tre ganger for å se hele langstrekket. Hadde ingen plan når jeg stempla, så måtte stoppe litt å se over. Så for meg at det var fint å komme inn stiene venstre på posten. Hadde et håp om at småstiene opp høyre fra myra i starten skulle være en skitrase eller lignende. men viste seg og være rimelig utydelig, og vanskelig å følge. Ble litt forbanna på meg selv oppåver. Følte det gikk for smått. Rett før posten måtte jeg selvfølgelig prestere å løpe av stien og ned lia... Med litt banning og frustrasjon kom jeg tilbake opp på stien og inn i posten. Der kom selvfølgelig Jonas og stemplet rett etter. Kjente også krampen smånappe litt i leggene.

Løp sammen med Jonas til 23. Hadde et lite håp om at Jonas skulle velge stien rundt myra fra 23.. men neida. Måte bare følge på. Leggene begynte virkelig å få det.

Høyt tempo inn til sistepost. Måtte slippe inn til posten. På tur ut fra siste snoppla jeg i noe kvist og det sa pang i leggene. Måtte stoppe å strekke ut et lite minutt. Heldigvis ingen som kom bak.


Show comments (0)
 
Bjørnarløpet 2014 (07/11/2014) Bjørnarløpet 2014 (07/11/2014)