Jukola (15/06/2013)
Category: Konkurranse
Map/area: Jämsä
Country: Finland
Leg: 5
Gledet meg vanvittig til å løpe Jukola i dette terrenget. Ekstra artig var det å løpe på 1. laget! Planen var enkel: Kjøre med så høy sikkerhetsmargin og trygghet som mulig for å unngå bom. Får jeg tidstap hvis jeg følger planen 100%, er det godt å vite at laget aksepterer det!
Løper ut sammen med et par andre, men jeg ble raskt alene i skogen. (blandt 3000 andre løpere).
Svinger kanskje litt ekstra de 4 første postene, men føler at det var i tråd med planen. Mot 5. oppdaget jeg at jeg ikke var på forskudd. Valgte instinktivt å gå rett på. Jeg angret på valget etter 10 meter, burde absolutt snudd og lagt meg ut til høyre mot sperra feltet. Mot 8. gjør jeg en parallellfeil i inngangen som koster meg bortimot 2 min. Leser at jeg er på ryggen nord for streken og kompenserer med å løpe/gå opp til venstre. Bruker lang tid på å lese meg inn igjen i dette vanskelige partiet. Safer ekstra på de neste postene for å unngå flere tabber.
Mot slutten er det lett orientering og jeg føler meg sterk fysisk og da er det bare å dundre på. Likevel finner jeg ikke krysset i den lave furuskogen på 19. post. Skjønner ingenting et øyeblikk og løper mot det gule feltet. Snur meg tilbake og ser posten...

Alt i alt et ok løp. Kudos til nattløperne for å holde retningen i dette terrenget!
Show comments (0)
 
Jukola (15/06/2013)