Kuopio-Jukola (14/06/2014)
Category: Konkurranse
Distance: 8.78 km
Time: 60:28
Average HR: 174
Maximum HR: 187
Åpnet fint og kom greit inn i det. Løper helt alene og til sjette er det fullstendig tyst rundt meg. Taper riktignok ganske mye på veivalgene til fjerde og sjuende (til fjerde er det jo like lett å løpe rett på og det er ikke så skummelt med lysgrønt at jeg trenger å svinge rundt til sjuende). Kaster bort omtrent minuttet begge stedene.

Åttende: jeg er overbevist om at jeg løper over nesen med steiner på og svinger under skrenten, men der jeg tror posten skal ligge ser alt bare rart ut. Jeg var faktisk så overbevist om at jeg var på riktig vei at jeg gliste og tenkte «digg, bare løp under her så ligger posten i andre enden». Jeg vet det kan se ut som om jeg har kurs for gaflingsposten og de nedlatende av dere vil sikkert tro at jeg fulgte etter feil rygg, men jeg var helt alene. Innen jeg godtok at jeg ikke hadde løpt under skrenten hadde jeg tapt 2 min. Her hoper det seg opp med løpere og resten av løypa ser jeg flere løpere på min etappe.

Det er alt for mye god orientering her til at jeg skal være så langt bak, og følelsen etter målgang var mye bedre enn det resultatlista forteller. Antakelig satte jeg for lav marsjfart (noe snittpuls i I2 også indikerer). Hvorfor turte/klarte/ville jeg ikke løpe fortere? Jeg er fysisk sterk og teknisk god nok til løpe mye fortere og ikke engang da jeg så andre løpere rundt meg våknet instinktet. Var jeg for preget av alvoret, redd for å feile eller strevde jeg for mye i det steinete terrenget? Jeg vet ikke, men jeg kan ikke være annet enn skuffet over å ha kastet bort en fin mulighet.
Show comments (0)
 
Kuopio-Jukola (14/06/2014) Kuopio-Jukola (14/06/2014)