NM, stafett (14/09/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Breimåsan
Organiser: Asker SK
Distance: 7.19 km
Time: 45:14
Average HR: 180
Maximum HR: 196
Alltid morsomt på NM-stafetten, hvor gamle legender og uredde småunger kliner til i samme konkurranse. Gjør en taktisk bommert allerede i det startskuddet går: i stedet for å enkelt spurte fram i feltet satser jeg på å lese meg inn på kartet og ta ut veivalg til første. Havner dermed langt bak i en saktegående kø oppover stien ut fra arena og står igjen på perrongen mens toget forsvinner oppover lia.

I hovedsak går det greit gjennom løypa, men jeg taper litt på trønderveivalget i myrene til fjerde og unøyaktig retning mot stien til sjette. Gjør dessuten en større bom på sjuende, hvor jeg løper via myr/utydelig sti og leser meg inn på det jeg tror er steinen sørvest for min post. Det passet så godt med det jeg mente var en vegetasjonsgrense bak meg, men jeg burde jo tenkt på at jeg ikke hadde passert myra litt lenger sør.

Derfra og inn får bli NM-ukas lysglimt. Løper kjapt og effektivt, og plukker 17 plasseringer. Håvard og Stian løper helt rått etter meg og denne søndagen blir totalt sett kjempefin.
Show comments (0)
 
NM, stafett (14/09/2014) NM, stafett (14/09/2014)