Stafett-intervaller (25/10/2014)
Category: Trening
Map/area: Remarka
Organiser: Frol IL
Distance: 9.34 km
Time: 64:10
Average HR: 169
Maximum HR: 188
Kjempefin økt med bra trøkk hele veien. Merket på forhånd at dette var mer alvor enn jeg har opplevd nattløpene som den siste tiden, og var mer skjerpet og spent før start. Regarte veldig bra på det og fikk til ei økt på det nivået jeg ønsker å være. Det første draget ble løpt med hele bølingen, mens de fire siste løp jeg sammen med Martin, Ulf, Calle og Lasse K.

Drag 1: Fellesstart. Valgte å løpe lengst mulig på stien for å få sveivet maskineriet i gang og løp offensivt og godt resten av draget. Herlig! Nr 2 eller 3?

Drag 2: Ut 20 sek bak. Klarte nesten å komme helt opp til M&U på stien, men ble fraløpt opp bakken. Tok de første postene bra alene og da jeg kom inn i åttende (hang feil), løp tettrioen ut derfra. Valgte å hoppe på gulnesene bortover lia, men bommet på høydepunktet rett ved stien.Luke fra teten og ned til meg.

Drag 3: MP på feil skrent på tiende. Gjorde det enkelt for meg selv til 11. og 13. og kom meg nært tet, men ble avhengt av Flua over åsen til fjortende. Bedre å løpe til høyre for åsen, myra og stien til mål?

Drag 4: Løp lengst mulig på stien og fant en veldig fin trasé med minst mulig stigning til 15. Det var helt stille rundt meg etter det og jeg var usikker på om jeg var alene langt foran eller fullstendig hektet av. Så ikke stien rundt til 17. før jeg hadde løpt et stykke rett på, men jeg tror det lønner seg selv med noen meter feil i starten. God løping på slutten ga dagens eneste seier (kort gafling?).

Drag 5: God framförhållning gjennom hele draget og var aldri særlig i tvil om hvordan jeg skulle takle 20. og 22. Dessverre for passiv fra den siste myra inn i 22. og fikk en sving en etasje for høyt. Blir nr 3 bak Ulf og CP.
Show comments (0)
 
Stafett-intervaller (25/10/2014) Stafett-intervaller (25/10/2014)