Intervall (29/11/2014)
Category: Trening
Map/area: Remarka
Organiser: Frol IL v/Paul
Distance: 9.33 km
Time: 68:23
Average HR: 168
Maximum HR: 186
Kvalitetsøkt med matching fra storheter som Jonte-Olve, Ailo-Einar og Sven Ronny.

Drag 1: Fortsetter der jeg slapp på onsdag. Tenker at jeg skal fra grøftekneet og litt på skrå bortover lia mot andre. Der skal det være litt vått og posten skal ligge på en stein rett bakom. Da jeg snubler i et høydepunkt (egentlig en stein?) med post etter noe vått tror jeg at jeg har kommet fram selv om skrenten som skal være bak posten mangler. Selvsagt blir det bare trøbbel videre og jeg kutter draget for å rekke neste fellesstart. Terningkast 1.

Drag 2: Ser meg ut et godt veivalg til første raskt og får fornyet tiltro på egne ferdigheter. Synes jeg løper godt hele draget, men holder igjen tempomessig mer eller mindre bevisst.

Drag 3: Løpsbetont åpning, teknisk midtparti og veivalgsavslutning. Synes jeg gjør mye riktig, men gjennomfører ikke avslutningsveivalget mitt som jeg planla. Tenker at jeg skal løpe forbi et rundt søkk til venstre for stien og svinge opp fra skrenten etter det. Da jeg ser Martin svinge opp ett hakk for tidlig, tror jeg at jeg er kommet frem og svinger etter. Skjønner tegninga når Mister Vister står og klør seg i hodet foran meg, men hallo – jeg burde jo klare å se forskjell på én og fire kurver.

Drag 4: Forsøker konsekvent å velge veivalg som spiller meg selv god. Trygg og god orientering, men lite trøkk.

Drag 5: Finner ingen god trase til første og burde lagt meg høyere. Føler aldri at jeg får noe særlig taket på orienteringen, selv om jeg glir igjennom. Tror det er mulig å finne bedre løsninger enn min på alle strekkene på dette draget.


Veldig fornøyd – nærmest stolt – over at jeg klarte å snu trenden fra førstedraget og løpe bedre orientering utover økta. Likevel kom jeg aldri så langt at det ble noe særlig rått. Mangler spenst i steget/trøkk i pedalene/trua på livet, og må jobbe mer med den mentale intensiteten for å klare å løpe orientering så fort som jeg har kapasitet til.
Show comments (0)
 
Intervall (29/11/2014) Intervall (29/11/2014)