Stafettintervaller (06/12/2014)
Category: Trening
Map/area: Vådanmarka
Organiser: Frol IL v/Yngve
Distance: 11.92 km
Time: 78:28
Average HR: 164
Maximum HR: 186
Nydelig stafettøkt med skikkelig god matching fra los vaqueros locos. Ønsket å slippe løs litt mer råskap enn tidligere i vinter.

Drag 1: Utrolig mange starttrekanter på kartet, men finner til slutt en som leder mot ett 1-tall og drar i vei litt på etterskudd. Løper offensivt og godt, men langs vegetasjonsgrensen opp mot andre har jeg skapt meg et helt annen bilde i hodet enn det kartet viser. Tror jeg skal ”opp på toppen og ut ryggen til venstre der hvor posten ligger under en skrent”. Blir jo selvsagt feil, men finner en slags skrent og drar videre. Hjemme her i sofaen i ettermiddag var det et lite sjokk å se hvordan kartet egentlig så ut.

Drag 2: God orientering.

Drag 3: Byttet fra 1:10000 til 1:125000 på dette draget og får ikke helt taket på avstandene i starten. Løper derfor langt bortover veien og tenker at jeg skal over myra og til høyre for en kolle på den andre siden. Det blir litt for lettvint og jeg løper forbi feil kolle. Skjønner feilen når søkket bakom ikke dukker opp som forventet. Har heller ikke helt kontroll etter myra mot niende, men synes jeg retter det opp bra etter at jeg skjønner at jeg er på vei mot feil gafling. Kanskje litt feigt å droppe sistepost, men jeg så ingen fra bakken opp mot niende og trodde jeg var hektet helt av.

Drag 4: Synes småsøkk i grønt er utrolig vanskelig og tenker ”faen ta deg Yngve” før jeg roer ned og finner fram til 13. Tar skikkelig tak i orienteringen derfra og synes jeg løper godt resten av draget.

Drag 5: Ser at førstepost ligner i vanskelighetsgrad på niende og er veldig fornøyd med at jeg klarte å gjøre det grønne såpass enkelt for meg. Klapp-på-skuldra. Ellers mye bra, men en stygg retningsfeil mot 21. ødelegger mye.

Drag 6: Vurderte det som for langt rundt til 22. og angrer egentlig litt på det. Finner jo fram læll, men ønsker å være mer konsekvent i veivalgene. På 24. dro jeg på leting etter en mistenkelig rett sti som viste seg å være streken til 26. Boblet litt over av irritasjon da jeg så at Hansi og Håvard passerte meg, men ryddet i hodet og avsluttet draget bra.

Det blir fortsatt litt for mye annenfiolin, men følelsen jeg får av fremgangen jeg opplever er noe av det beste jeg vet.
Show comments (0)
 
Stafettintervaller (06/12/2014) Stafettintervaller (06/12/2014)