Luciavall (12/12/2015)
Category: Trening
Map/area: Mostadmarka
Organiser: Frol IL/Sara
Distance: 9.01 km
Time: 79:34
Average HR: 162
Maximum HR: 180
Luciavall i grovt skogsterreng og litt vel mye tung snø på myrene. Ikke akkurat en personlig favoritt, men spennende løyper og god sparring. Har løpt litt slurvete teknisk i en periode og ville forsøke å gjøre noen små endringer i dag (kartlesningsfrekvens, retningsløping).

Drag 1: God åpning, framoverlent og trygt. Tok feil av høydeformasjonene på hver sin side av streken på vei ut av første, men brukte kompasset og rettet det opp før det ble noen katastrofe. Godt fornøyd med femtepost!

Dag 2: Greit nok. Synes åttende og søkket kom vel tidlig etter skrenten, men skjønte fort hvor landet lå da myra dukket opp bakom.

Drag 3: Uff da. Kommer ned på myra etter 13 og vil løpe med en skrent på høyrehånda fram til en liten kolle. Finner en skrent i feil søk og innbiller meg at jeg finner en høydeformasjon bak. Selvsagt stemmer det dårlig derfra til femtende. Skjønte ikke engang hva jeg hadde gjort når gpsen viste meg hvor jeg hadde løpt. Styggtungt i myr og snø og løper i sporene til de foran meg via neste gaflingspost mot min sekstende.

Drag 4: Strever med å matche de andres marsjfart og dropper de to første for å kunne løpe uten å henge i strikken. Godt å få løpe alene en periode. Gjør en ny feil ut av tjuende og innbiller meg plutselig at jeg løper langs den store skrenten ett hakk lenger opp (husk at mitt løpskart ikke har med gaflingsposter). Lavmål.

Drag 5: Ganske godt gjennomført.

Drag 6: Greit nok. Sliten av snø og tungt terreng. Strever fælt.

To grove konsentrasjonsfeil ødelegger mye. Fortsatt litt for mye kart og for lite kompass. Noe positivt da? Jepp, nærmer meg normalnivå og har ikke følt meg bedre på mange år.
Show comments (0)
 
Luciavall (12/12/2015) Luciavall (12/12/2015)