10mila (15/05/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Lugnet
Distance: 6.53 km
Time: 35:10
Average HR: 184
Maximum HR: 195
Endelig! Min tur til å løpe gaflet nattetappe på 10mila og på den måten stoppe kjeften på alle som mener jeg bare kan løpe ugaflet långa natten. Avsporing: hvor mange av dere som står der og påstar at det er bare å henge har faktisk A) løpt i teten på långa natten eller B) løpt inn teten på långa natten? Alle som ikke kan rekke to hender i været kan skrive ned sine meninger i et brev og sende det til noen som bryr seg.

Tilbake til saken. Vi som lag kom på hæla etter de første etappene, men jeg og flere med meg mente at det fortsatt var mulig å snu skuta og klatre plasseringer inn mot mål. Gikk ut med et klart mål om å stabilisere stafetten for vår del og legge grunnlaget for en god avslutning.

Jeg opplevde det som om jeg klarte det, men at jeg samtidig fikk god hjelp av kart og løypelegging. Plasserte farten i nattrev-giret og snek meg gjennom løypa.

Etter at jeg slapp taket på retningen og fikk en krok inn i sjuende fikk jeg fullstendig skjelven og ble paralysert av redsel for å gjøre feil. For å klare målet mitt valgte jeg derfor å gå helt rundt høyre etter tv-posten. Det gjør det jo umulig å rote seg bort, men det koster samtidig litt tid. Jeg er ikke sikker på at jeg ville gjort det samme igjen. På engene inn mot veksling kom hoftesmertene sterkere og sterkere og jeg ble litt trang i skjæret, men det gikk akkurat.

Utrolig deilig å løpe en hel nattetappe så godt som alene og samtidig gjennomføre med god orientering.
Show comments (3)
 
10mila (15/05/2016) 10mila (15/05/2016)