10mila (28/04/2018)
Category: Konkurranse
Distance: 9.39 km
Time: 58:38
Average HR: 178
Maximum HR: 190
10mila etter en vinter med sykehusinnleggelse og månedsvis ute av både jobb og idrett. Treningsgrunnlaget er nærmest ikke-eksisterende og ambisjonen er å gjennomføre et slags kontrollert tap og sakte gli bakover I feltet.

Får et veldig godt utgångsläge av Stian og går ut med en stor klynge. Bli fraløpt og er omtrent sist til første. Vanligvis ville jeg enkelt løpt meg fram med et slikt strekk som til andre, men nå skjer det ingenting selv om jeg trykker på det jeg kan. Trasig. Løper selvstendig og bestemt hele veien og tar meg selv i å bli irritert over at femte ikke er gaflet slik at jeg kan bli kvitt noen av løperne rundt meg.

Etappens største feil til sjette. Har full kontroll opp til skrenten, men mister kartkontakten litt, blir usikker og stopper. Reagerer med å svinge til siden i stedet for å fortsette uten noen god grunn. Ikke sier kartet at jeg skal dit og ikke er det noen andre løpere der. Virrer rundt før jeg finner igjen meg selv og blir helt alene i mørket. Når jeg i tillegg får en kvist i øyet på vei ut av engen rett etterpå er det panikktendenser før jeg får ut mest mulig av lisen som er ødelagt og setter inn reserven. Veldig fornøyd med at jeg løper såpass bra etter det og spikrer det meste selv om jeg løper helt alene på en gaflet nattetappe (jada, jeg måtte hoppe ned skrenten over ni og så ikke stien under streken til 15, men læll).

Forsøker å øke tempoet til 13, men det skjer ikke en dritt. Forsøker igjen til 14, 15, 16, 17 og 18, men det skjer absolutt ingen ting.

Artig å være en gutta og stolt av at jeg gjennomførte såpass bra (ut fra forutsetningene) på en etappe og i et terreng hvor ikke så alt for mange kanskje hadde forventet det.
Hide comments (2)
Hans Moltzau : Hei Johan ! Artig å lese dine kommentarer til et løp som måtte være bra selv om du følte at håndbrekket var på. Du gjennomførte flott og var med og bidro til enda et utrolig fint resultat for Frol il i tio-mila.
Vennlig hilsen Hans.
Johan: Takk Hans! Det var kjempeartig å løpe 10mila også år.
Post new comment
Save
 
10mila (28/04/2018) 10mila (28/04/2018)