Jukola (16/06/2013)
Category: Viktige konkurranser
Country: Finland
Distance: 16.75 km
Time: 109:01
Løp 3. etappe på andrelaget. Var gira i lang tid på å for første gang løpe natt på en av de store stafettene, og ble enda mer gira da jeg fikk 3. etappe! Har et jevnt over greit løp, men fortsatt en del feil:
1. post - Er ikke nøye med kursen helt i starten av løpet, og blir en unødvendig sving og litt stopping for å få greie på det hele.
7. post - Blir løpende uten å ha kontroll oppover lia, og sliter med å finne ut hvor jeg er. Kommer på en annen post, og når jeg i tillegg ser det grønn-stripede feltet, finner jeg posten uten særlige problemer.
9. post - Vel mye nøling inn mot posten, og ikke full kontroll.
11. post - Storsmellen! Løper inn mot posten fra stien og har fullstendig kontroll idet jeg passerer gaflingsposten. Finner stupet ved bekken til høyre for posten, og tenker at det er bare å ta en kjapp kurs og dumpe i posten. Løper vel ganske tett på posten, men ser den ikke, så roter lenge. Må prøve tre ganger fra et fast holdepunkt før jeg finner posten. Roter bort nesten 5 minutter her, og har ingen god forklaring...
13-15. post - Litt småroting.
25. post - Her kommer den fysiske smellen, og jeg er rett og slett ferdig i beina. Blir mye småfeil på slutten og den siste km sjangler jeg meg igjennom terrenget. Kommer tilslutt til mål, men taper mye på løpinga på slutten.
Alt i alt et godt løp, men er endel jeg ikke er veldig fornøyd med.
Show comments (0)
 
Jukola (16/06/2013)