NM Sprint (finale) (24/05/2014)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Møllenberg
Organiser: Wing OK
Country: Norge
Distance: 3.99 km
Time: 15:26
Average HR: 182
Maximum HR: 196
Finale. Følte meg utrolig lite forberedt i forhold til kvalikken, men så for meg at løpet ville bli tricky i starten, og løping mot slutten, så stemte ganske bra. Startet nest sist, så fikk god tid til å se hvor de fleste løp i starten, noe som kanskje ikke var så lurt. Fysisk følte jeg meg bra, men hadde skikkelige antydninger til strekk i høyrelåret, så var litt nervøs for trapper, gjerdehopping osv. Heldigvis ble det ikke mye gjerder, men var ekstremt pysete ned trappene i dag.

1. post - Dårlig. Bruker lang tid på å velge ut veivalg til 2. post, i tillegg til at jeg sliter med å brette kartet og i hele tatt finne startrekant. Kunne sikkert kuttet litt på veivalget. 5 sek.

2. post - Bra gjennomført, men ikke det beste veivalget. 5 sek.

3. post - Bra.

4. post - Bra.

5. post - Bra gjennomført, men kan være bedre å løpe høyreveivalget. Lå som nr. 2 her, så solid start.

6. post - Dårlig gjennomføring. Var ikke helt på forskudd (treg kartlesing), hadde ikke bestemt meg om jeg skulle løpe høyre eller venstre for bygningen, så ombestemte meg i siste liten. I tillegg burde jeg løpt på høyresiden ned den store trappa, da det var noe slags handicap-nedgang som var raskere enn å løpe ned de små stegene. 10 sek.

7. post - Dårlig veivalg, burde løpt ett hakk lengre. I tillegg ble jeg plutselig usikker midt på strekket. Usikker på hvorfor, men trodde jeg skulle løpe inn til venstre etter 3. post, så måtte stoppe for å ta meg inn. 10 sek.

8. post - Bra veivalg (tror jeg), men så ikke at det var en mur på kartet (den var grå på løpskartet), så ble veldig usikker. Løp litt forbi før jeg skjønte det og bråsnudde. 5 sek.

9. post - Tror det er hipp som happ...

10. post - Grei, men oppdaget plutselig før jeg var på posten at jeg ikke hadde lest videre på løypa, så måtte bråstoppe og begynne å lese videre. 5 sek.

11. post - Litt usikker om det er mulig å løpe rett på (pga. mangel på klipping av strek), men velger fort det riktige veivalget. Litt nøling på strekket.

12. post - Bra.

13. post - Ser ganske fort veivalget, men får det plutselig for meg at det er sperret foran posten, så jeg stopper opp og begynner å lete etter veivalg i rundt. Innser tilslutt at det er en tunnel... 5 sek.

14. post - Tar dårligste veivalg, og gjennomfører i tillegg skikkelig dårlig. Tror jeg har kommet lengre enn jeg har. 10 sek.

15. post. Grei.

16. post - Grei.

17. post - "Feil" veivalg, men taper ikke særlig på det.

18. post - Grei.

19. post - Dagens siste blemme. Veivalget ser bra ut og jeg får i tillegg litt fart ut av posten, men det viser seg å være helt idiotisk. 10 sek.

Ca. 1 min tidstap totalt, så ikke veldig imponerende løpt teknisk.

Totalt sett: Et rotete og dårlig teknisk løp. Mye småtteri jeg driter meg ut på, og veldig mye som hadde vært veldig lett å unngått om jeg hadde lest litt kart og tatt meg litt mer tid på enkelte strekk Kunne også med fordel vært mer offensiv i enkelte partier, men blir litt for forsiktig. Delvis pga. låret, men også fordi jeg er redd for å ødelegge løpet, et mindset som kanskje ikke er så bra. Blir tilslutt nr. 10 delt med Anders Felde Olaussen, 39 sek bak vinner Mathias Drage. Hadde stor tro etter kvalikken, så var veldig skuffet etter løpet, men kult at vi er såpass tett i klassen, og at det holdes bra nivå.
Show comments (0)
 
NM Sprint (finale) (24/05/2014)