Fossumløpet (29/05/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Bogstad
Organiser: Fossum IF
Country: Norge
Varmt, tungt og mye stein og dritt som underlag.
GPS-klokka streika på løpet, så ble paint.

1. post - Enkelt og grei start.

2. post - Bra kurs.

3. post - Grei.

4. post - Dårlig veivalg, skulle løpt rett på. Planla å løpe helt rundt på vei, men ombestemte meg halvveis... 15 sek.

5. post - Bra!

6. post - Dårlig å ikke løpe rett på, hadde blitt opphenta av skogsgrensa uansett. I tillegg en liten postbom, pga. dårlig kurs og at jeg ikke løfta blikket. 30 sek.

7. post - Brukte litt tid på å ta ut veivalget. Lurt å løpe venstre, men ikke veldig bra gjennomføring. Skulle holdt høyden, og ikke løpt rett ned og rett opp. Fant i tillegg ikke den beste trasèen ut av posten. 15 sek.

8. post - Ok, men var veldig forsiktig pga. mye stein.

9. post - Ok, men taper på at jeg er for forsiktig.

10. post - Ingn skikkelig plan, så løper bare rett på. Mister kontrollen halvveis og løper til høydepunktet i stedet for kollen. Dårlig. 15 sek.

11. post - Bra veivalg og gjennomføring. Kunne kanskje løpt rett nord-vest ut av post, men tror ikke det var så dumt å løp sti/vei hele veien.

12. post - Elendig gjennomføring. Hakkete og dårlig løping, og mangel på plan. Løper opp max antall høydekurver og løper ekstra i rundt. 20 sek.

13. post - Dårlig retning... 15 sek.

14. post - Dagens største bom. Har veldig bra retning, men er mye mer diffust enn jeg trodde inne i postsirkelen, også blir jeg dratt med av andre løpere. Tråkker i tillegg ganske bra over rett før jeg stempler, så resten av løypa sliter jeg litt med løpinga. 30 sek.

15. post - Veldig bra helt til inngangen. Ser ut som et høydepunkt, men er vel bare et slags utspring jeg blir dratt med til. 10 sek.'

16. post - Bra.

17. post - Grei, men bedre å løpe akkurat midt på strek. 5 sek.

18. post - Grei.

2:35 min tidstap.

Totalt sett et greit løp. Mye småtteri o-teknisk, men ganske bra fysisk. Dumt at det var så mye stein og ulendt til tider, følte ikke jeg fikk kjørt meg max i løpet av løpet.
Show comments (0)
 
Fossumløpet (29/05/2014) Fossumløpet (29/05/2014)