NC Mellom - Jr. VM Uttak (07/06/2014)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Lauvlitjern
Organiser: Kongsberg O-lag
Country: Norge
Sesongens viktigste løp. Følte meg godt forberedt med en del trening i Kongsberg, bra fysisk form, og mange gode resultater før i sesongen.

1. post - Ble litt tatt på senga pga. ekkel startpost, så ble løpende ut uten helt kontroll, men tenkte som så at jeg bare kunne løpe skrålia til jeg traff den store steinen - noe jeg gjorde. Ble mye nøling inn mot posten, da jeg slet litt med å ha 100 % kontroll ved skrentrekka, men var jo egentlig ganske lett når man kom under skrentene. 10 sek.

2. post - Tenkte det var lettest å raskest å løpe litt under, men i ettertid tror jeg jeg ville valgt å løpe til høyre for streken i stedet. Uansett greit gjennomført.

3. post - Skjønte ingenting på vei ut av posten, da jeg trodde jeg var på vei i retning vest ut av posten - dårlig retning. Gjenvant kontrollen til en viss grad ved stuprekka, men etter det ble det totalt kaos. Skulle lese meg inn på gulområdet (trodde jeg), men tok feil retning ut, og så i tillegg en Halden-løper i klassen som også var på bomtur nedover lia. Rotet rundt og rundt og rundt og ødela løpet totalt. Faan. 3 min.

4. post - Løp som faan ut av posten, og tok da 90 grader feil ut av post. 15 sek.

5. post - Beina på nedover og tok den lett.

6. post - Fint løpt, men idiotisk bom inn i posten. 15 sek.

7. post - Ok, men kom litt langt høyre og måtte runde ekstra rundt det grønne. 5 sek.

8. post - Bra.

9. post - Bra helt til inngangen, tok meg ikke tid til å lese. 15 sek.

10. post - Kartet var litt småknøvlet, så jeg så ikke den lille høydekurva rett før myra, og begynte da å lure på hvor jeg var - så ut som et høydepunkt som jeg ikke fant på kartet. 10 sek.

11. post - Bra.

12. post - Bra, men sliten.

13. post - Peiset på nedover, men fant ikke en veldig fin trasè. 10 sek.

Mål: Ble litt usikker hvor merkinga gikk, var veldig sliten. 5 sek.

Totalt 4:25 min tidstap.

Et av de dårligste løpene i år totalt sett. Synd at alt skal ødelegges på en post, hadde vært null problem å vært på pallen i dag uten 3. posten, selv om jeg også gjorde mye drit på andre poster.
Show comments (0)
 
NC Mellom - Jr. VM Uttak (07/06/2014)