Byastafetten (22/06/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Skåtangen
Organiser: Steinkjer OK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 1. etappe
Distance: 3.95 km
Time: 22:41
Løp 1. etappe på lag med Ragne og Magnhild.

Trodde starten ville gå nordover og oppi skogen i starten, så i starten sto jeg i ro for å komme inn på kartet. Så at de første 5 postene alle lå i et digert hogstfelt, og tapte noen dyrebare sekunder. Fram til 5. lå jeg bare i toget og stemplet på postene, men fra 5 og inn løp jeg alene i front og løp meg inn som nr. 2 (bak Carl Petter som var minuttet foran). Totalt sett litt slurvete teknisk, og fysisk var jeg helt håpløs i dag. Kjente det tidlig, men klarte aldri kjøre på skikkelig.

Men! Verdt å merke seg området mellom 8 og 9. Sannsynligvis det styggeste området jeg har vært borti. Brennhesler/BRENNJOTTO(Brennenesler?) Brennkvist? overalt, helt forferdelig, til og med verre enn kvist-helvettet fra Jukola. En jungel av brennhesler på størrelse med furutrær dekket hele området og gjorde det både smertefullt og trasi å komme seg igjennom.
Kjenner jeg får frysninger bare av å tenke tilbake på det. Hadde jeg fått løpt på nytt hadde jeg sannsynligvis lagt fra meg kart og kompass på 8. post og startet med en ny idrett, helt fri for brennhesler!

Men, arti læl!
Show comments (0)
 
Byastafetten (22/06/2014)