KM Stafett (24/08/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Jervskogen
Organiser: Freidig
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 1. etappe
Distance: 7.55 km
Time: 47:17
(Står feil på tallene jeg tegnet på kartet, lol)
Løp sammen med Jonas og Ulf. Første gang jeg løp 1. etappe siden jr. stafetten i 2012, noe som er forståelig med tanke på det løpet: http://langtur.net/show_map.php?user=Paul&map=982 (nesten 2000 views, kom igjen folkens!)
Planen var å åpne rolig og sikkert og komme inn i godflyten, samtidig som jeg ikke skulle være redd for å stole på og bruke resten av feltet.

1. post - Feltet åpnet i vanlig fellesstart-stil -> ganske hardt, men var langt til startpost, så fikk god tid til å lese. Ganske grei post da man berget seg på grøfta rett før.

2. post - Grei post, bare ganske tung. De som hadde kortere gafling fikk en ganske grei luke ut fra 1., så brukte mye krefter på å løpe inn.

3. post - Lett å lese på myra og kollene. Tok teten inn mot post.

4. post - Kjørte på bra bortover langstrekket og fant en bra trasè. Lønte seg tydelig å spare litt høyde ved å legge seg litt til venstre, + at jeg fikk en bra inngang.

5. post - Vanskelig i det grønne, men både kurvene og myrene var greie å lese på.

6. post - Hadde bestemt meg ca. for veivalget, men fikk en dårlig utgang og kjempet meg igjennom mye nedfall og drit før den store åpne myra. Lå sammen med Sindre her, men vi skiltes da han løp svakt høyre igjennom 3. post og sparte høyde (smart) og jeg dro rett opp det jeg trodde var beste veivalg (dumt). Ikke helt bra gjennomføring heller. + 50 sek.

7. post - Usikker på veivalget, men lettest å løpe på myra (burde kanskje løpt lengre før jeg tok av). Hallvard Seim Grøvlen kom gampende bak på dette strekket, så la meg sammen med han. Husket godt denne kollen fra Hovedløpet 2010, så fikk en liten boost. + 10 sek

8. post - Bra gjennomført. Tungt inn i posten.

9. post - Sikra med stien og tok av på steinen, men følte selv det var veldig langt mellom den og kollen. Traff på Per Melander Often som hadde bomma mer. + 15 sek

10. post - Grei.

11. post - Ok. + 5 sek.

12-M: Løping.

Totalt: 1:20 min tidstap.

Bra fornøyd med etappen. Vekslet som nr. 2 bak Sindre, 14 sek bak, så klarte målet om å gjennomføre en sikker og god etappe. Resten av gutta løp også meget bra, så vi ble tilslutt nr. 2 bak NTNUI.

Show comments (1)
 
KM Stafett (24/08/2014)