Tiomila/Jukola #1 (25/10/2014)
Category: Trening
Map/area: Remarka
Organiser: Lars
Country: Norge
Distance: 9.13 km
Time: 70:22
Sprang fem fellesstartsdrag med ulike arbeidsoppgaver. Det første draget løp vi alle sammen, mens de andre løp vi i tre forskjellige grupper (jeg løp med Stian, Jonas, Andreas og Håvard).

Drag 1: "Løp som om det er første etappe på Tiomila og hold deg i teten hele veien."
Løp solid hele draget og hadde bra kontroll hele veien. Lå ti meter bak Lars og Johan de første postene, men løp bra mot slutten og kom i mål rett bak Lars.

Drag 2: "Legg deg bak teten og hold kontrollen. Utnytt sjansen ved gaflinger eller hvis teten bommer."
La meg bak Stian og Håvard, så ble med på deres førstepost. Ellers sprang jeg ikke særlig bra på draget. Fant ikke sisteposten heller, men sprang tydeligvis igjennom den. Jogget inn som sistemann.

Drag 3: "Ta teten, løp kontrollert og vær sjef."
Åpnet i et greit tempo, men gjorde en liten parallell-feil på førstepost. Resten gikk ganske greit og jeg klarte ta inn gruppa og vekslet først.

Drag 4: "Start 20 sek bak og ta inn teten. I tillegg hadde Fritjof knøvla kartet mitt totalt, så måtte bruke en del tid på å fikse det."
De andre løp rett på, mens jeg sprang venstre (pga. gaflinga), noe jeg tjente ganske mye tid på. Så jeg lå først når jeg var på vei til 17. post og løp sikkert den siste delen og safet det inn.

Drag 5: "Du har sjansen til å ta Gull i NM Stafett for Frol, kom i mål først."
Åpnet greit. Stian kjørte litt brutalt på lysløypa igjennom start-trekanten, så bestemte meg for å riske med veivalget igjennom stuprekka. Gikk ganske greit å komme seg ned + det var ganske myk landing på myra. Traff Stian inn i posten, men han løp litt dumt mot 22. post. La inn et lite rykk inn i posten, så klarte akkurat å holde han unna i spurten.


Artig økt! Bra kvalitet og bra trøkk!
Show comments (0)
 
Tiomila/Jukola #1 (25/10/2014) Tiomila/Jukola #1 (25/10/2014)