Stafett-økt, Remarka (29/11/2014)
Category: Trening
Map/area: Remarka
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 9.11 km
Time: 68:55
Tøffe o-intervaller med Frol og tre NTNUiere. Hadde satt ut dopapir på postene i går, så følte at teknisk sett ble økta litt svekket for min del. Fokuserte derfor i dag på det rent stafett-taktiske, og løp med ulike arbeidsoppgaver underveis. De første fire dragene tok jeg mest som en førsteetappe, der jeg skulle ligge bak og kontrollere, men ta over hvis jeg hadde bedre trasè/veivalg. Det siste draget var ugaflet, så der løp jeg som det var en siste etappe.

Drag 1: Bra kontroll hele draget. Kom sammen med Thomas og Hans Petter mot siste post, og kontrollerte inn bak dem.

Drag 2: Hadde kanskje den beste gaflingsvarianten, og så ingen andre idet jeg begynte på langstrekket. Mistet litt kontrollen mot slutten av strekket, men tok meg tid og orienterte bra derfra og inn, og stemplet rett før Martin på siste post.

Drag 3: La meg kontrollert bak i starten og plukket postene bra. Kjørte venstreveivalget på langstrekket, men tapte i forhold til Hansi, som etter myra løp ut på veien. Ellers bra gjennomført.

Drag 4: Her kom vel dagens eneste bom, der jeg først var på feil gafling (steinen). Lå mye med Hansi på denne runden og løp helt ok, følte ikke jeg hadde like bra flyt som på de forrige dragene. Halvslapp gjennomføring av langstrekket, tror det kunne lønt seg å løpt venstre (øst). Stemplet i mål bak Stian som vant draget med 1:25(!).

Drag 5: Åpnet i et greit tempo, og såg meg ut en fin trasè etterhvert. Veldig bra gjennomført første post. Egentlig var hele draget veldig solid, men mistet pannebåndet mitt på siste post, så ble spurtet i fra av Hansi og Stian (de hadde nok spurtslått meg uansett). Bra fornøyd bortsett fra det!


Totalt sett veldig solid løping, både fysisk, teknisk og taktisk. Følte meg ganske pigg!
Show comments (2)
 
Stafett-økt, Remarka (29/11/2014)