O-intervall, natt (01/12/2014)
Category: Trening
Map/area: Rinnbustadmyra
Organiser: Yngve
Country: Norge
Distance: 7.35 km
Time: 53:33
Smude o-intervaller på gjennomfrossen myr! Løp fellesstart med Jonas og Stian på de to første dragene, deretter ble Johan Otto med fra det 3, og Håvard fra det 4. Fokuserte på å gjennomføre stabilt, og ikke være redd for å løpe litt sikrere. Litt variabel gjennomføring.

Drag 1:
Bra drag. Eneste å pirke på er at jeg var litt usikker inn i 1. post, og at jeg tapte rundt 10 sek på å ikke ha en ordentlig kurs inn i 3. post. Løp bra på langstrekket og kom rett foran Stian og Jonas.

Drag 2:
Solid til 1. post, og tok meg tid til å lese veivalget til andre. Litt nøling inn i posten, men kom i mål rett foran Stian.

Drag 3:
Bra førstepost, og greit andrepost, men skulle tatt meg bedre tid på myra før posten til å både lese akkurat hvor jeg var og ta en bra kurs. Greit til tredjepost. Kom i mål rett bak Stian.

Drag 4:
Kaos i starten. De andre løp på ganske bra, så hadde ikke full kontroll. Var nære posten da jeg stemplet, men ble usikker om jeg var riktig når jeg ikke traff den andre myra, så løp tilbake og stemplet en annen plass jeg trodde det var. Fikk da dårlig retning til andre post også. Løp ganske hardt på lyktene til resten og kom tilslutt i mål 10 sek bak Johan Otto som vant.

Drag 5:
Hadde samme gafling som Stian i starten, så la meg i rygg. Litt nøling inn til nest siste der vi skiltes, men fikk en liten luke pga. gaflingen. Mista den luka siden jeg gjennomførte neste post ganske dårlig. Kom ut på veien ca. samtidig, men ble slått i spurten.

Totalt sett ei bra økt. Følte jeg fikk gjennomført bra teknisk, og at jeg var på hugget fysisk.
Show comments (0)
 
O-intervall, natt (01/12/2014)