O-intervall, natt (11/12/2014)
Category: Trening
Map/area: Banmyra
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 6.35 km
Time: 53:32
Lite o-teknisk i det siste pga. en hard eksamensperiode, som heldigvis snart er ferdig. Løp fra hjemme med Håvard og kjørte noen fine o-intervaller.

Drag 1: Fellesstart
Bra gjennomført. Litt usikker på veivalget til 3. post, og satte meg fast i noe nedfall ut av posten. Lå likt med Håvard på posten, men mens jeg lå og kravlet bortover snøen under nedfallene løftet jeg på hodet og såg lykta hans på vei mot siste post. Kjipt!

Drag 2: Jeg startet 30 sek bak
Omtrent perfekt gjennomført drag. Bra retningsløping og full kontroll hele veien. Tok inn ca. 10-15 sek på Håvard frem til 7. post, men tapte det på vei til siste, da han dro litt lavere. Veldig tungt å løpe i skrålia med mye lyng og litt snø. Fornøyd uansett!

Drag 3: Jeg startet 30 sek foran
Mye hogst på de to første postene. La meg bare på et slep på vei til første post, og hadde bra kontroll med stupet. Tapte litt tid til andre post, løp ikke så dårlig med hogsten tatt i betraktning, men Håvard løp bedre. Løp ganske solid resten, men tapte litt tid på finlesinga inn i postene. I mål ca. 10 sek før Håvard.

Drag 4: Fellesstart
Skiltes på 1. post, Håvard dro stien sørover. Vurderte å dra lengre på stien, men ble dratt med i terrenget av et slep som bare var 10-20 meter langt... Hadde bra kontroll og gikk rett i posten, selv om det var stygt og tungt å løpe der. Kom sammen med Håvard på posten og vi løp sammen frem til 16. post. Stygg bom på 15! Orienterte ikke kartet skikkelig etter nord, så det føltes som jeg løp veldig langt venstre i forhold til streken i starten, så prøvde å kompensere, noe som gikk ganske håpløst. Burde tatt meg igjen på kollen, men var litt stressa med Håvard rett bak. Vanskelig å se forskjellen på gulfelt med hvite prikker og den hvite skogen. De siste to postene gikk bra, Håvard dro lengre ned på 17, så jeg vant draget med rundt 30-40 sek.

Drag 5: Fellesstart
Håvard kjørte noe inni helvette i starten, så jeg bare slengte meg med. Tok kontrollen inn i posten, men hadde ikke full kontroll, så ble en liten sving. Ble løpende på lykta til Håvard og en viss retning på de neste to postene. Han dro ganske lavt på "langstrekket", og selv om jeg ble dratt med fikk jeg retta opp når jeg kom på skrenten og gikk ganske rett i posten. Resten var helt greit, vant draget med ca. 10 sek.

Totalt sett mye bra løping på begge to. Artig med bra trøkk og god matching!
Show comments (6)
 
O-intervall, natt (11/12/2014)