O-intervall, natt (16/12/2014)
Category: Trening
Map/area: Banmyra
Organiser: Håvard
Country: Norge
Distance: 7.96 km
Time: 65:29
O-intervall i 6 minus og masse snø! Det ble etterhvert jævlig kaldt, men god stemning med bra løyper og god matching! Løp sammen med Håvard, Jonas, Stian og Lars.

Drag 1: Startet sist med Håvard og Stian
Følte jeg hadde bra kontroll med kurvene og fargene i starten, men fant noe som lignet på en skrent og trodde jeg var riktig. "Skrenten" bekket mot nord-øst, så jeg burde ha skjønt det...
Kom sammen med Lars etterhvert og løp mye sammen resten av draget. Ikke kjempebra teknisk, men følte meg ganske sterk fysisk.

Drag 2: Startet sist med Lars
Kjørte bra i starten, og etter to/tre poster var jeg i tet med Stian. Usikker på 3. post, mange små skrenter. Bitteliten sving på 4. post også, men såg lykta til Lars 20 meter foran, så kjørte på og la meg i rygg resten av draget.

Drag 3: Startet midt i
Hadde bra kontroll, så løp ganske fort i starten. Slet med kursen til andre, pga. mye nedfall, men egentlig var det greit, da jeg fikk en veldig grei siste sikre og inngang. Først på andre post, så løp ganske hardt på neste strekk og fikk en grei luke. Rotet litt på siste post, løp tydeligvis forbi skrenten uten å se det. Mistet mye av luka, men kom først, litt foran Jonas og Stian.

Drag 4: Startet sist
Vi var ikke helt på startpost, så planen ble automatisk endret til 1. post. Grei løping på de første fire postene, litt rot i sirkelen på 5, og litt på 6. Løp bare videre istedet for å løpe helt opp til posten. Kom i mål sist, men tror ikke jeg tapte noe i tid.

Drag 5: Fellesstart
Rett bak Lars inn i først post, men han dro langt venstre mot andre. La meg i tet og løp veldig sikkert og fort resten. Slutten var ganske vanskelig, men fant steinene tilslutt. Ganske bra gjennomføring.

Totalt ganske fornøyd med løpinga, både teknisk og fysisk. Takk til Håvard for bra økt!
Show comments (7)
 
O-intervall, natt (16/12/2014)