Late Night Session @ Børsåsen, or How I learned To Stop Worrying And Love The Bomb (16/02/2015)
Category: Trening
Map/area: Børsåsen
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 12.15 km
Time: 105:49
Natt-moment i Børsåsen.

Del 1 - Forenkling:
Fokuset for denne delen var på å planlegge strekkene på forhånd, ha en gunstig retning ut av posten, og forenkle mest mulig. Synes selv jeg gjennomførte veldig bra og at jeg klarte å begrense orienteringen til de større detaljene. Spesielt fornøyd med perioden 4-10.

Del 2 - Korridor
Fokuserte på finlesing og bruk av kompasset, så ble en omstilling fra forenklingsdelen. Klarte det ganske bra i starten, men med en gang jeg kom ut i de grønne områdene løp jeg ganske dårlig. Ble først og fremst veldig vanskelig pga. mye nedfall og dritt (spesielt helt på slutten av korridoren der jeg ikke i det hele tatt kom meg fram og måtte bryte), men var også for dårlig på å bruke kompasset og ta meg tid. Ikke så god gjennomføring altså.

Del 3 - Inngang/utgang
Fokuserte på å ha en god flyt igjennom postene, ligge på forskudd og bruke kompasset aktivt. Synes jeg lyktes greit, selv om jeg var litt slapp på noen poster. Måtte runde litt på noen poster pga. nedfall, men var ikke helt venn med kompasset i dette området.
BTW: På post 13. og 17. gikk jeg rett i, men gps-sporet har klikka? Noen som vet hvorfor?

Del 4 - Kompass
Såg ganske kjapt at det ikke ble så bra å løpe på kompass i nedfallsområdene og de grønnere partiene. Ble derfor egentlig bare vanlig postplukk. En stygg bom på 20. post, men orket ikke løpe helt tilbake. Ellers greit.

Totalt sett greit fornøyd med løpinga. Mye å terpe på, men føler sånne type økter hjelper bra på.
Show comments (2)
 
Late Night Session @ Børsåsen, or How I learned To Stop Worrying And Love The Bomb (16/02/2015)