Natt-intervall (19/02/2015)
Category: Trening
Map/area: Banmyra
Organiser: Yngve
Country: Norge
Distance: 7.94 km
Time: 63:49
Natt-økt oppi Banmyra. Mye grønt, mye nedfall og til tider mye snø gjorde økta veldig tung.
Hadde to mål for økta. Skulle ligge på forskudd og ha en plan for hvert strekk, og stoppe med en gang jeg mistet kontrollen.

Drag 1:
Prøvde å gjøre det enkelt til første post, men mistet kontrollen i det grønne feltet. Satset på å ta meg igjen ved skrenten (noe jeg gjorde), men så ikke bekken jeg skulle krysse. Tenkte jeg kanskje var på en litt for liten skrent, så jeg fortsatte bare bortover skrålia. Merket det tilslutt når jeg så de andre skrentpartiene, så dro bare videre fra der. Litt slapp løping resten av draget også, dårlig på å bruke kompasset aktivt og ble på en måte litt defensiv i løpinga. Fant postene greit, men ikke veldig fornøyd.

Drag 2:
Bra fornøyd med første post, bortsett fra at jeg mistet lykta inn i ringen, så ble litt surring. Tror jeg tok et rimelig veivalg til 6. post, men var inn mot posten var jeg ikke hard nok med meg selv, og burde ha stoppet for å være 100 % sikker. Ble en litt dum feilstempling, men fikk strengt tatt en enda verre feilstempling på neste post. Svakt...
Etter dette draget var jeg veldig irritert over løpinga mi, så tok en kraftig nullstilling før det neste draget.

Drag 3:
Grønt og stygt i starten, men klarte å holde en god retning og hadde dermed bra kontroll inn mot postene. Tror jeg tok et bra veivalg til 10. post, men var masse hogst ved stien i starten av strekket. Litt vansker med å se 11. posten da det var en ganske lav og mosedekket stein, men gjennomførte bra. Fornøyd med draget!

Drag 4:
Tung start med mye skaresnø og motbakke. Holdt en god kurs og leste meg inn på det gule feltet og kollen øst for streken. Solid kontroll på den neste posten også. Tror veivalget til 14. posten var bra, men var veldig mye nedfall den første halvdelen av strekket. Bra drag!

Drag 5:
Veldig bra første strekk, gjennomfører akkurat som planlagt. Litt usikker på 16. post, stemplet ikke helt riktig. Vurderte høyre til 17, men fant en grei trasé. Veldig bra gjennomført til 18, det eneste tidstapet er kanskje at jeg skulle unngått grønnområdet i starten. Var mye grønnere enn jeg trodde, kom meg nesten ikke frem i det hele tatt når jeg var midt inni der. Bra fornøyd med gjennomføringen!

Totalt sett var det ei bra gjennomført økt. Dårlig start, men fornøyd med at jeg klarte å snu det og løpe bedre utover økta. Ble mer obs på fokusområdene, klarte å planlegge strekkene og ta meg tid der jeg trengte det.
Takk til Yngve for ei kvalitetsøkt, meget bra løypelegging!
Show comments (0)
 
Natt-intervall (19/02/2015)