Sprintstafett (Soria) (26/03/2015)
Category: Trening
Map/area: Palacios de la Sierra, Burgos
Organiser: O-travels
Country: Spania
Distance: 3.24 km
Time: 13:38
Sprintstafett. Løp 3. etappe, sammen med Chiara, Lars og Oskar Spets. Ble sendt ut litt bak, men følte meg ganske sprek og klar for litt sprint.

Fokus foran løpet:

* Få opp farten ut av hver post - være bevist på å akselerere og bruke kort tid på komme opp i en bra fart

* Ta raske valg - ikke bruke for lang tid på å nistudere vært veivalg

Åpner veldig bra og løper akkurat som jeg planla foran start. Er rask med veivalgene og jobber på bra med å få opp farta. Veldig fornøyd helt fram til 10. post. På vei til 11 drar jeg veivalget over til venstre, men der står det et upasserbart gjerde som jeg ikke kommer meg igjennom (prøvde selvfølgelig). Blir ganske irritert og ukonsentrert, og taper i tillegg 15 sek. Utifra 11. post løper jeg også rett inni Kjetil "Kjartan Salvesen" Mølnvik, og mister gps-klokka. Taper 10 sek på å løpe tilbake og hente klokka. Totalt mangel på konsentrasjon etter dette, og resten av løypa går ganske dårlig. Spesielt på 16. post der selveste sprinteren Yngve "Yngve Skogstad" Skogstad løper bak meg. Taper fine 25 sek på dette strekket...

Totalt sett vi jeg si det var et ganske dårlig sprintløp fra min del. Har en del gode tendenser, spesielt frem til 10. post, som jeg tar med meg videre. Resten er det bare å glemme.
Show comments (0)
 
Sprintstafett (Soria) (26/03/2015) Sprintstafett (Soria) (26/03/2015)