Samlingsmesterskap, mellomdistanse (Soria) (27/03/2015)
Category: Trening
Map/area: Bosque de Los Druidas
Organiser: O-travels
Country: Spania
Distance: 6.12 km
Time: 37:31
Samlingsmesterskap og mellomdistanse i et nice terreng. Bra forberedt, men følte meg litt sliten under oppvarminga.

Fokus:

* Fartstilpasning - rolig inn og ut av post

* Plan - ha en plan for strekket klart før jeg løper ut (veivalg, inngang osv.)

Åpner i et bra tempo. Kommer litt lavt til 1. post, men tar de neste to ganske bra. Føler meg ganske tung, så prøver å løpe kortest vei. Planen er å løpe rett over stupene på vei til 4. post, men gjennomfører ikke veldig bra, og taper en del tid på å prøve å komme meg igjennom. + 50 sek

Fortsetter i samme duren, tar gode valg og gjennomfører 2/3 av de fleste strekkene bra. Tror kanskje jeg ble litt for stresset av at Yngve og Ulf startet bak. Tok meg selv i å se bak en del ganger, og fokuserte ikke nok på finlesinga inn i postene. + 1 min på 6, + 10 sek på 7, + 35 sek på 8.

Veldig fornøyd med langstrekket til 9. Gjennomfører akkurat som planlagt og har en av de beste tidene - bra og se at det går når jeg løper som jeg skal. Takler ikke helt terrengskifter. Burde orientert på fargene og ikke på steinene. ca. + 20 sek på 10. post pga. mye nøling og dårlig retning. Skjerper meg og løper greit nok frem til 13. post. Blir tatt igjen av Ulf på vei hit og legger meg i rygg ned til 14. post. Her kommer også Yngve i et helvettes tempo nedover lia, og jeg blir liggende bak han på skrålistrekket til 15. Går noe djevelsk fort, og kjenner at formen er ganske tung. Ut fra 15 leser jeg på 16-17, så løper helt feil ut og taper + 20 sek. Resten går ok.

Totalt et ikke så bra løp. Har noen gode tendenser, men er for stressa og tar meg altfor lite tid til å finne postene. Blir mye smårot og en del feilvurderinger som koster meg mye tid. Ca. 4:15 min i tidstap er altfor mye, men skal forhåpentligvis få luket ut det meste av det frem til sesongstart.
Show comments (0)
 
Samlingsmesterskap, mellomdistanse (Soria) (27/03/2015) Samlingsmesterskap, mellomdistanse (Soria) (27/03/2015)