Natt fellesstart (Soria) (29/03/2015)
Category: Trening
Map/area: Valonsadero
Organiser: O-travels
Country: Spania
Distance: 6.48 km
Time: 30:12
"Rolig" fellesstart natt.

Fokus:

* Passe på å være med feltet, spesielt i starten - ikke være redd for overfart så lenge jeg har en viss kontroll
* Stole på mine egne valg - så lenge jeg har full kontroll og er helt sikker på at mitt valg er det beste


Feltet åpner i en utrolig fart! (sitat Stian Sundsvik, hovedløpsstafetten 2011). Slenger meg med og har en grei kontroll på hvor jeg skal. Ikke så vanskelig i starten, men har mer en nok med å bare henge med på tetfarta.

Frem til 10. post går det ganske radig. Høy fart, men mye klyngeløping som gjør at jeg unngår noen større feil. Taper rundt 10 sek på vei til 3. post (satte meg fast i noe grønt underveis), 10 sek til 7. post (kunne ikke passere skrenten), og 10 sek til 8. post (kunne ikke passere grøntfeltet).

På 10. post tar jeg teten ut av posten og kjører det lette veivalget rundt venstre. Ser at de andre drar rett på (trolig pga. gafling), men føler meg sikker på veivalget og kjører på oppover lia. Har en ganske bra luke i det jeg stempler på posten, men er ganske kjørt i beina, så resten av løypa prøver jeg å løpe sikkert og optimalisere med lupa. Bortsett fra 13. post der jeg skeiver ut med kursen (taper ca. 20 sek) går det ganske bra, og jeg klarer å holde unna Lars og Håvard E inn mot mål. Bra fornøyd!
Show comments (0)
 
Natt fellesstart (Soria) (29/03/2015) Natt fellesstart (Soria) (29/03/2015)