O-intervall, Våttåberget (15/05/2015)
Category: Trening
Map/area: Våttåberget
Organiser: Stian
Country: Norge
Distance: 6.85 km
Time: 61:15
Average HR: 150
Maximum HR: 180
O-intervall med Stian. Veldig tungt terreng med mye lyng.

Det første draget kjørte vi ikke veldig hardt, tok det som oppvarming. Passerte tydeligvis høydepunktet på første post uten å se det. Det var ikke spesielt lite, men det var mye andre høyder i området som var like store. Resten gikk ok.

Det andre draget gikk bra, bortsett fra en liten sving inn mot 7. post. Såg etter høydepunktet og den lille kollen midt på strekket, men fant dem ikke, så måtte safe med den andre bekken.

Det tredje draget gikk bra fram til 11. post, der jeg orienterte ut i fra de gråe områdene. De stemte vel ikke særlig bra, og i tillegg var høydepunktet vanskelig å se, så fortsatte bare. Litt skeiv retning til 13. post, men det var mest pga. løpbarheten (var noen nye slep i terrenget).

Det fjerde draget er ganske solid bortsett fra 18. post. Høydekurva som toucher ringen på posten på øst-sida skulle nok vært høyere opp, men hadde bommet uansett pga. dårlig retning. Søkket på 17. post var også mye lengre, så ble litt usikker.

De to siste dragene kjørte vi fellesstart. Vanskelige områder, men gikk bra. Skjønner ikke helt 25. post, da vi løp på den lille stien, og ikke igjennom det grønne. Det gjorde uansett at 26. post ga mer mening i ettertid.

Totalt sett mye variabel løping. Synes ikke kartet er veldig bra, men tar uansett litt for lett på mange poster og blir straffet for det. Gode nyheten fra treninga er at Stian begynner å bli ganske dugelig form. Naturvett viste han også.
Show comments (0)
 
O-intervall, Våttåberget (15/05/2015) O-intervall, Våttåberget (15/05/2015)