O-festivalen, sprint (26/06/2015)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Kjerringmyr
Organiser: Nydalen SK
Country: Norge
Distance: 3.22 km
Time: 12:36
O-festivalen, sprint. Fokusert og sprek i beina før start. Planen i dag var å åpne veldig rolig, ta ut veivalget på minst de tre første postene, komme inn i flyten og deretter øke farten.

Tok meg god tid til startpost og fulgte planen på de første postene. Føler jeg tar de gode veivalgene og løper i en jevnt bra fart. På 6. post er jeg nr. 7, 9 sekunder bak, så åpningen er ganske bra. På det neste strekket kommer den store smellen. Ser at jeg skal legge meg litt til høyre, siden posten ligger bak muren, men blir litt dratt ut av stiene som går over haugen. Retter ikke opp og tar litt for lett på det, tenker at jeg uansett kommer til å stoppe opp i muren. Skjønner ikke hva som har skjedd før jeg er på stien nedenfor. Taper 30 sek på denne svingen. Slapt...

Foruten 8. posten er resten av løypa mye gamping. Kjenner det ganske bra i beina, men pusher bra. Veldig sliten mot slutten, og taper nok litt tid på det, men løper i mål og blir nr. 15, 42 sek bak. Veldig kjipt med 7. posten, men artig å se at resten av løpet er ganske bra.
Show comments (0)
 
O-festivalen, sprint (26/06/2015) O-festivalen, sprint (26/06/2015)