O-festivalen, mellom (27/06/2015)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Fuglemyr
Organiser: Nydalen SK
Country: Norge
Distance: 5.66 km
Time: 37:16
O-festivalen, mellomdistanse. Åpnet ganske rolig i dag også, prøvde å lese mest mulig av løypa på vei til startpost, så det var nesten jeg løp forbi der vi tok av fra stien.

De fem første postene går ganske greit. Løper med god kontroll og tar meg god tid til å orientere. Får en liten sving til 2. post og taper 10 sek, og taper fort 10 sek på 4. post også, selv om det var et ganske sikkert veivalg. Til 6. post løper jeg bare ca. rett på og satser på å lese meg inn på stien før posten. Når jeg står på stien står jeg på ei høgde som er helt åpen og fri for skog, så regner meg at jeg står på den gule kollen nord for der jeg egentlig var. Orienterer ut fra det og får en skikkelig smell. Sliter med å lese meg inn igjen i lia, så taper 1 og et halvt minutt. Klarer ikke roe meg ned etterpå, så får en 30 sek sving på neste post.

Resten av løypa unngår jeg de store bommene, men har mange småsvinger. Taper 10 sek på 9. post på svingen i inngange og 5 sek på 11. post pga. nøling 10 meter unna posten. På 13. post løper jeg store deler av strekket uten kontroll, og må stoppe flere ganger. Har i tillegg en del dårlige trasèer, så taper kanskje 20 sek totalt. Det samme skjer på vei til 18. post, der jeg først og fremst tror at skrentrekka midt på strekket er en sti, så legger veivalget i forhold til den. Løper mye riktig, men er aldri sikker om jeg er der jeg tror jeg er, så stopper veldig mye og får ingen god flyt. Liten sving inn i posten. 20 sek tidstap. Avslutninga er grei teknisk, men er litt tung i beina.

Totalt ca. 3 min tidstap, men føler jeg taper mer på nøling og dårlig flyt. Er for dårlig i dette terrenget, så er ikke tøff nok i de stygge partiene, og klarer ikke forenkle nok. Var uansett en artig og krevende mellomdistanse.
Show comments (0)
 
O-festivalen, mellom (27/06/2015) O-festivalen, mellom (27/06/2015)