Mellom, Falstad (15/07/2015)
Category: Trening
Map/area: Falstad
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 7.65 km
Time: 61:04
Mellomdistanse på Falstad. Oppdaget plutselig dette området når jeg la en o-intervall på Falstad, så fant ut at jeg måtte ut å teste. Skulle opprinnelig løpe hardt, men har hatt litt tunge lår de siste dagene, så ble mer flytfart/halvrolig.

Målet for økta var å forenkle så mye som mulig, og alltid ha en god utgangsretning. Totalt sett veldig fornøyd med gjennomføringa, selv om det var veldig tungt fysisk (veldig høy lyng, og myra var tung).

Litt dårlig linje mot første post, og løp etter en sti som ikke var med på kartet underveis mot 3. Dro høyre mot 11, siden Carl Petter dro venstre, og tapte nok på det. Løp rett forbi posten på 15 (høydepunktet var veldig lite), fikk en liten sving på 20 pga. dårlig retning og skeivet ut mot 21. Ellers mye bra. Veldig fornøyd med 6, 8, 12, 13 og 19. Hadde gode utganger og retninger, og forenklet så mye som jeg klarte.

Tror jeg ofte bruker for mye tid på å lese kartet, så dette er nok bra trening for min del. Fin økt i et kult terreng! Bra kart også, selv om det ikke var helt oppdatert. En del hogst på den siste runden.
Show comments (5)
 
Mellom, Falstad (15/07/2015) Mellom, Falstad (15/07/2015)