O-intervall, Vulusjøen (04/08/2015)
Category: Trening
Map/area: Vulusjøen
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 8.38 km
Time: 50:22
O-intervall oppi Vulusjøen. Sykt mye vind og til dels ganske mye regn. Var også veldig tungt og vått i myra. Løp fire ganske lange drag, pauser på 2 min.

Fokuserte for det meste på forenkling.

Drag 1 (1-7): Tar de tre første postene bra, gjør det lett og trøkker på bra. Liten sving inn mot 4. post, og stempler først på feil stein. Var ikke helt venn med kartet på 5, og finner aldri noe jeg føler er et søkk. Får da en kjedelig følgefeil til 6. Sjuende strekket er ganske bra, men ser et høydepunkt rett nedenfor posten som ser større ut, så ender opp med å tro at jeg stemplet feil, og starter det neste draget fra feil høydepunkt.

Drag 2 (8-14): Bra forenkling og fart i starten. Gjør en sving til 9. posten da jeg trodde jeg visste hvor posten lå fra en tidligere trening... Resten er bra, men mangler litt trøkk i myra, fant ikke detaljen på 13 og nøler litt inn i 14.

Drag 3 (15-17): Drittungt i starten, og bruker lang tid på å komme i gang. Finner ingen fin plass å krysse elva, så blir løpende litt sikksakk. 15. posten var ganske godt gjemt, men treffer heldigvis ganske greit. Resten bra, men tror jeg burde løpt mer til høyre for streken på 17.

Drag 4 (18-24): Bra siste drag. Forenkler bra og føler meg ganske pigg. Eneste er 22. posten, der jeg løper rett igjennom posten, men hadde uansett unngått det med postmarkering.

Totalt sett ei bra økt. Ikke helt fornøyd med verken det tekniske eller det fysiske til tider, men det løsner forhåpentligvis senere.
Show comments (0)
 
O-intervall, Vulusjøen (04/08/2015) O-intervall, Vulusjøen (04/08/2015)