O-intervall, Nybrotta (11/08/2015)
Category: Trening
Map/area: Nybrotta
Organiser: Ulf
Country: Norge
Distance: 9.67 km
Time: 62:57
Nice fellesstarter med Jo, CP og Ulf. Som vanlig veldig vått og tungt i myra, og i tillegg startet det å styrtregne midt i økta, og det fulgte også med torden og hagel(haggel?).

Drag 1: Usikker på veivalget til første, men var likt med Ulf når han stemplet på sin post (på høydepunktet). Så ingen etter førsteposten, men skeivet litt ut på andre. Tror uansett jeg tapte litt på gaflinga. Resten var greit.

Drag 2: Gikk greit i den første posten, men var veldig usikker om det var riktig stein. Sto der i 15 sek før jeg løp videre. Veldig mørkt i skogen, så la meg bak Ulf mot 6. Resten var greit.

Drag 3: Slapp kurs i starten, men får rettet meg inn etterhvert. Ligger for det meste et par meter bak og kontrollerer, men drar litt høyt mot 11. Løper bare ca. mot 12, fikk ikke helt koll på myrene, men tar posten greit.

Drag 4: Stabilt drag. Ligger for det meste bak CP og kontrollerer etter 13. post. Tapte noen meter når jeg ikke runda hjelpekurva mot 16.

Drag 5: Starter ganske dårlig. Løper av en eller annen grunn på venstre side av den upasserbare myra, så taper litt der. God plan mot 19, men ser en ny sti på kartet rett før slepet jeg skulle treffe, så stopper opp og taper litt tid. Vanskelig å se postdetaljen på 19, men var vel ca. i nærheten. Resten er ok.

Totalt sett greit fornøyd. Løper for det meste bra teknisk, men gjør et par ganske unødvendige feil. Fysisk var det greit trøkk. Synes det gikk veldig lett oppover, men sliter med å henge med nedover. Klarer ikke helt å slippe meg løs eller lange ut nok.
Hide comments (2)
hagl : hagl
hmmm: haggl
Post new comment
Save
 
O-intervall, Nybrotta (11/08/2015) O-intervall, Nybrotta (11/08/2015)