Hølondløpet (16/08/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Almåsmarka
Organiser: IL Leik
Country: Norge
Distance: 13.65 km
Time: 98:52
Fellesstart i et skikkelig tungt terreng.

1: Tar teten i starten og kjører sikkert og hardt til første post.

2: Burde kanskje løpt rett på hele strekket, men var litt tung og fikk en dragning mot høyre. Lå bare bak Sindre siste delen av strekket og kontrollerte.

3: Sti i starten og grei kurs mot posten. Det var litt vanskelig å se steinen, så nølte litt inn i posten.

4: Kutter ikke mellom veiene, så Sindre kommer litt før meg. Stygt inn mot posten, men tar den greit. Får en bitteliten sving.

5: Lett drikkepost.

6: Myra er ganske fin, og de andre bommer litt, så får en liten luke. Litt usikker inn mot posten, men berget meg da jeg så løpere på vei ut av den.

7: Ønsker å spare høyde, så drar venstre. Taper kanskje på at jeg ikke løper den lille stien hele veien. Mister i tillegg kontrollen i skrålia, men tar meg igjen på den lille hytta på starten av gulområdet. Stiv i lårene på vei mot posten, men tar den greit.

8: Stygt i starten, så skeiver ut. Usikker på postdetaljen, så nøler en del inn i posten.

9: Dårlig utgangsretning, men har kontrollen på kollen i hogstfeltet bak posten. Skjønner veldig lite av kartet her, fikk ikke tak på verken myra eller fargene, og følte posten lå veldig nærme selve hogstfeltet. Taper et par min og blir tatt igjen av Kjetil, Isak, Sindre og Torleif.

10: Legger meg i rygg på Isak, men skilles halvveis ut på strekket. Grei kontroll inn mot posten, men ganske sliten. Trodde først vi skulle få drikke etter denne posten, så ble skuffet når jeg så at vi skulle på enda en lang runde først.

11: Løper med Isak. Nøling inn i posten, men ellers greit.

12: Sykt tungt oppover, og ganske dårlig løpbarhet. Isak går på en kjempebom, så får ei veldig stor luke her.

13: Begynner å bli sliten, så klarer ikke treffe de små stiene verken i starten eller slutten av strekket. Løper uten noen bra siste sikre, så blir en liten runde før jeg finner posten.

14: Stygt, men gjennomfører greit. Tar mye drikke.

15: Bra gjennomført strekk. Kjører sikkert og bra.

16: Sykt bratt, men treffer posten greit.

17: Sliter med å presse særlig, men går ganske sikkert og gjennomfører bra.

Totalt sett greit fornøyd med løpet. Litt for mye feil, men bra fornøyd med tanke på hvor tung beina var. Artig løp, men skulle gjerne vært litt piggere.
Show comments (0)
 
Hølondløpet (16/08/2015) Hølondløpet (16/08/2015)