O-intervall, Leinstrandmarka (19/08/2015)
Category: Trening
Map/area: Leinstrandmarka
Organiser: Jo (broren te Ulf)
Country: Norge
Distance: 10.81 km
Time: 74:31
Stafett-intervaller med et veldig sterkt felt.
Løp dragene som jeg ville løpt en vanlig stafett, så fokuserte på å bruke de andre løperne samtidig som jeg holdt kontroll på min egen orientering og gaflingene. Kjørte fellesstart på alle dragene bortsett fra det andre, der CP, Gaute og Bjørn startet 30 sek bak.

Drag 1: Greit i starten, men setter meg fast i masse nedfall ut av 1. post. Taper en del tid her, så kjører på ganske bra de neste postene. Ser ryggen til CP, Gaute og Bjørn oppover ved 3, men har annen gafling. Kommer i mål ca. 20-30 sek bak.

Drag 2: Legger meg i rygg på Martin i starten og har god kontroll. Leser de siste to strekkene mens vi løper igjennom hogstfeltet. Forenkler bra og tar en god kurs mot 6. Resten er ganske greit, kommer rett bak CP i mål.

Drag 3: Tror jeg tjente på å løpe lenger ned på myra i starten. Kommer sammen med Martin og CP på 7. post, og vi løper sammen resten. Sleiver litt inn mot 8, men løper på bra på neste post og tar inn det tapte. PS: GPS-klokka stoppet på dette draget...

Drag 4: Usikker på veivalget her. De andre hadde de andre gaflingene, men jeg valgte uansett å dra venstre selv også. Vet ikke om jeg hadde tjent særlig på å løpe rett på uansett, men taper mye på gaflinga i forhold til veivalget. Klarer også å feilstemple på 13, selv om jeg akkurat da følte meg veldig sikker.

Drag 5: Legger meg bak i starten og har ryggen til Gaute og CP de første to postene. Finner en fin trasè mot 16, og er først over myra. Legger meg for lavt inn mot posten, og taper litt tid. Ser ryggene ca. 10 sek foran meg resten av draget, men klarer aldri å ta det inn.

Totalt sett bra fornøyd med økta. Har følt meg tung i det siste, og var ganske sliten på oppvarminga, men løsnet etterhvert og synes det gikk ganske bra fysisk. Teknisk slet jeg litt, men vi løp på 1:15 000 (og jeg hadde ikke med lupe), så det ble litt smått og ekkelt til tider. Bra økt!
Show comments (0)
 
O-intervall, Leinstrandmarka (19/08/2015) O-intervall, Leinstrandmarka (19/08/2015)