Stafett-intervall, Jervskogen (26/08/2015)
Category: Trening
Map/area: Jervskogen
Organiser: Martin
Country: Norge
Distance: 6.84 km
Time: 48:08
Bra økt med bra matching! Formen føltes litt tung i starten, men løsnet utover økta. O-teknisk fokuserte jeg på å kjøre lette og sikre valg, men gjorde mye rart i starten.

Drag 1: Usikker hvor høydepunktet egentlig var, så ikke noe tegn til det og stemplet på det eneste i nærheten som lignet. Bra til 2. post, men tapte kanskje 10 sek på veivalget til siste.

Drag 2: Burde kanskje dratt venstre i starten. Ble litt usikker inn mot 2, da jeg ikke helt fikk tak på myrene. Burde uansett bare løpt på retning opp mot toppen. Resten var greit.

Drag 3: Mister kartkontakten et lite øyeblikk, og tror jeg ligger lenger til høyre. Kommer på feil gafling og skjønner ingenting. Blir en ganske stor bom, så dropper resten av draget så jeg rekker neste fellesstart.

Drag 4: Bra gjennomført. Eneste tidstap er at jeg setter meg fast i ei skikkelig blaut myr på vei mot 2.

Drag 5: (Min første post var på steinen i mellom de to andre). Kjører på bra i starten og tar de to første postene bra. Har ei lita luke og løper på ganske bra for å vinne draget. Tar litt enkelt på det, og skeiver ut for mye på retningen. Blir mye løping i grønt og en stygg inngang, så er likt med Jo inn i posten. Kommer rett bak i mål. Må ha litt mer ro i avslutningen neste gang.

Totalt sett greit fornøyd. Dårlig start, men fornøyd med at jeg klarte å snu det etterhvert. Bra fornøyd med de to siste dragene.
Hide comments (1)
;): "MARTIN!"
"du heter martin ja"
"THEA!"
"thea.."
"..neiiheheah eg hette nicolaiiii"
Post new comment
Save
 
Stafett-intervall, Jervskogen (26/08/2015) Stafett-intervall, Jervskogen (26/08/2015)