Stafett-intervaller, Henriksåsen (02/09/2015)
Category: Trening
Map/area: Henriksåsen
Organiser: Carl Petter
Country: Norge
Distance: 6.9 km
Time: 50:06
Stafett-intervaller. Målet for økta var som vanlig å bruke andre løpere aktivt, men samtidig holde kontrollen. Varierende gjennomføring.

Drag 1: Så ikke skrenten på 1. post, så stemplet litt lenger ned i lia på noe jeg følte lignet. Resten av draget gikk greit. Så Yngve og Ulf på vei mot siste, men klarte ikke ta innpå noe særlig.

Drag 2: Ligger greit bak Ulf på de to første postene. Litt usikker inn mot 2, så fikk en liten sving. Bra teknisk resten av draget, selv om det kanskje hadde vært bedre å dratt høyre til 6.

Drag 3: Bra kjør i starten og går rett i 1. post. Følger en sti som ikke er på kartet mot 2, og kommer litt høyt. Har ikke helt kontrollen på myrene i skrålia, og blir veldig usikker. Tar en stopp for å lese meg inn, men får en liten sving. Gjør litt småtteri resten av draget også, får aldri særlig tak på det.

Drag 4: Henger greit med i starten, men når jeg skal ta av myra dundrer jeg kneet inn i en stokk som står i bakken. Blir liggende et lite halvminutt, men småjogger etterhvert til neste start. Blir en ganske bra trøkk, men siden jeg allerede er varm går det greit å løpe.

Drag 5: Grei start. Taper rundt 20 sek på gaflinga, så resten av løypa blir bare peising. Ulf er for langt foran, men Håvard og Yngve småbommer mot slutten, så klare akkurat å komme forbi.

Totalt sett greit fornøyd. Litt varierende teknisk, men fysisk var det ganske bra. Spesielt mot slutten følte jeg at jeg klarte å kjøre på mye bedre enn tidligere i år. Aldri vist så mye naturvett før heller.
Show comments (0)
 
Stafett-intervaller, Henriksåsen (02/09/2015) Stafett-intervaller, Henriksåsen (02/09/2015)