Lørdagsvall, Sagelva (05/12/2015)
Category: Trening
Map/area: Sagelva
Organiser: Jørgen
Country: Norge
Distance: 8.59 km
Time: 62:38
Average HR: 170
Maximum HR: 183
Tøffe løyper og snø gjorde denne økta til en tung affære. Ønsket å fortsette fra i går, med god flyt og bra teknisk løping. Totalt sett veldig bra. Orienterer selvstendig hele løypa, tørr å ta egne valg og har stort sett stålkontroll. Noen av veivalgene er litt defensive pga. snøen, men tror ikke jeg tapte særlig på det.

Drag 1:
Defensiv åpning, men taper bare 5-10 sekunder på veivalget i forhold til Martin og CP. Jobber meg opp i rygg, men taper litt på lengre gafling på 3. post. Resten av draget greit.

Drag 2:
Solid teknisk gjennomføring med god kontroll hele veien.

Drag 3:
Jo starter ganske hardt over myra, så legger meg bare bak. Kjører litt annen trasé til den neste posten, men etter det løper vi hovedsakelig samlet resten av draget. Fant ikke steinen på 16 pga. nedfall, og den på 19 var mosegrodd.

Drag 4:
Legger meg bak CP og Martin i starten, men ser tidlig at Martin holder høyere fart. Tar postene greit, men får det ganske hardt på vei til 24. Usikker hvor mye jeg tapte på veivalget, men ønsket å ta posten ovenfra. Treffer på CP og Yngve igjen over myra til 25, så trøkker på skikkelig oppover bakken. Tar de siste to postene bra, men ble usikker ved 25 (i terrenget så det ut som to koller som sto rett ved siden av hverandre).

Totalt sett bra fornøyd. Bra økt og hard matching!
Show comments (0)
 
Lørdagsvall, Sagelva (05/12/2015) Lørdagsvall, Sagelva (05/12/2015)