Høyøkt mellom, Slovenia (18/03/2016)
Category: Trening
Map/area: Dutovlje
Organiser: Ivan
Country: Slovenia
Distance: 5.93 km
Time: 31:53
Average HR: 175
Maximum HR: 181
Litt bedre form enn gårsdagens sprint, men fortsatt svært lite kraft i beina. Fokuserte på å finne de beste mikroveivalgene og ha en plar klar for hvert strekk. Lyktes ganske godt periodevis, men ble i overkant mange småfeil og bommer i dag.

Liten sving allerede på første post, men taper enda mer tid til andre, der jeg kommer gjennom steinura, og korrigerer retningen min ut fra ei lita dølp jeg oppfatter som v-gropa. Blir en liten sving før jeg tilslutt finner den skikkelige gropa. Etter det flyter det greit på fram til 8. post, der jeg mistolker kurvene og får det for meg at posten og steingjerdet skal ligge nede i søkket. Ganske slapt, da jeg trolig kunne sett posten ganske greit om jeg hadde løftet blikket. Tror kanskje det hadde lønt seg å løpe rundt gropa også. Mister litt flyten, og tar igjen noen unødvendige kurver inn mot 10.

På 13. post prøver jeg å kjempe meg gjennom bushen mens jeg ser etter en stor skrent. Tolker de små steingjerdene i postringen som skrenter, og leter etter det i stedet. Ryker en del sekunder her. Ikke helt på forskudd til 14, og tar med nok en unødvendig kurve inn mot posten. Dårlig fokus fra her og inn. Taper tid midt på 16, der jeg skeiver ut på retningen før den store enga, og mot 18, der jeg ikke er godt nok forberedt på det som er inne i postringen, og får en unødvendig lang sving inn mot posten.

Avslutter ok, men drar med meg en skikkelig dårlig retning mot 20. post. Totalt sett ikke veldig fornøyd med løpet. Overraskende mange feil og småtteri som lett burde vært unngått med skarpere fokus og litt mer ro over løpinga. På den positive siden klarte jeg å ta mange gode mikroveivalg, og hadde til tider ganske god flyt. Formen var ikke noe å skryte av, men kjenner at det begynner å løsne litt etter sykdommen.
Show comments (0)
 
Høyøkt mellom, Slovenia (18/03/2016) Høyøkt mellom, Slovenia (18/03/2016)