Path-O, Slovenia (21/03/2016)
Category: Trening
Map/area: Podgrad
Organiser: Ivan
Country: Slovenia
Distance: 12.2 km
Time: 115:31
Average HR: 152
Maximum HR: 186
Løp 1. etappe, på lag med Kjetil Mølnvik. Hadde todelt fokus foran økta, én taktisk del og én teknisk. Taktisk var målet å være veldig offensiv, stole på meg selv og prøve å legge meg først og løpe selvstendig så ofte som mulig. Teknisk var fokuset det samme på de andre øktene her nede - ha gode planer for hvert strekk og holde en god flyt hele veien.

Drag 1: Fellesstart (M1 --> post 49)
Midt i klynga helt i starten, men kom meg kjapt inn på kartet og løp ganske offensivt og bra hele draget. Litt dårlig til 2. post (50), men litt begrenset med trasévalg pga. mye bush. Gode planer og bra gjennomføring hele veien.

Drag 2: Start ca. 30-60 sek bak (S3 --> post 56)
Bra trøkk hele veien. Gode planer og god flyt.

Drag 3: Start ca. 30 sek bak (S5 --> post 43)
Sikkert i starten, og ellers ganske bra teknisk løping. Litt tungt mot slutten, men grei avslutning.

Drag 4: Fellesstart (S6 --> post 38)
Litt for gira på å komme forbi Yngve i starten, så har ikke et klart bilde av det som er inni postringen. Liten sving (38). Resten ganske bra, men ingen god plan til post 44.

Drag 5: Start ca. 5 sek bak (S6 --> post 36)
Ingen god plan inn mot post 36 foruten å bare kjempe seg gjennom det lysegrønne. Gikk ganske greit, men litt for lite på forskudd inn mot posten, for lite offensiv i orienteringa. Tatt igjen av Ulf mot post 37, og blir litt for stresset. Tar av for tidlig og må forsere flere kurver enn nødvendig. Greit inn mot mål.

Drag 6: Start ca. 10 sek bak (S5 --> post 48)
Veldig bra planlegging og flyt, selv om det begynte å bli veldig tungt fysisk. Stabilt teknisk og bra løping.

Drag 7: Start ca. 60 sek foran (?) (S3 --> post 53)
Offensivt og bra løping hele veien. Lang gafling, så ble litt stresset når jeg plutselig så Carl Petter, men kjørte egne trasévalg mot slutten og kom i mål rett foran.

Totalt sett bra fornøyd teknisk og taktisk. Klarte målet om å løpe offensivt hele veien, og teknisk var det i tillegg mye bedre enn mange tidligere økter på samlinga. Fysisk var det tungt, men klarte å trøkke til ganske bra i enkelte partier. Bra løping av Kjetil også, så tok den prestisjetunge seieren inn mot mål. B-)

Det viktigste jeg tar med meg fra økta er det at de gangene jeg gjorde feil, var det fordi jeg kom sammen med de sterkeste i klubben (f.eks Yngve og Ulf), og i stedet for å stole på at arbeidsoppgavene jeg jobbet med vil være nok for å komme forbi, så blir jeg mer opptatt av å kjempe meg forbi ved å øke farten, slippe kontrollen og ha grovere planer for strekkene. Blir nok i overkant stresset i slike situasjoner, så må jobbe med det.
Show comments (0)
 
Path-O, Slovenia (21/03/2016) Path-O, Slovenia (21/03/2016)