Tio-uttak (29/04/2016)
Category: Trening
Map/area: Falstad
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 10.31 km
Time: 70:19
Fått trent litt i terrenget siden forrige helg, så håpet at skogsformen ville være bedre. Gira på ei skikkelig tung og krevende natt. Planen for løpet var å ha gode planer for strekkene, og fokusere på fartstilpasning der det var viktig.

Åpner ganske hardt, men får fort oversikt over løypa, og føler jeg har god kontroll på de første strekkene. Bruker kompasset, forenkler, og gutser på gjennom skogen. Mister litt kontrollen på vei mot 4, men tenker at jeg tar meg igjen i skrålia. Planen var egentlig å løpe nedenom stupet og opp det lille søkket, men blir i stedet kavende langs den bratte lia med masse nedfall og stein. Går noen sekunder her, men tar posten greit.

Finner en fin trasé mot 5, og pusher bra på oppover. Taper rundt minuttet på 6. post, men her synes jeg ikke kartet gir et bra bilde av terrenget - masse skrenter som ikke er med, og synes ikke kurvene stemmer særlig bra heller. Kjører på bra etter denne missen, så skeiver litt ut mot 7, og får en unødvendig sving inn mot 18 (15-20 sek). Prøver å unngå de fleste myrene på langstrekket til 9, og finner en grei trasé. Skjønner lite av kartet inn mot posten, da jeg passerer to rekker med skrenter som ikke var på kartet. Kunne, og burde, ha reddet meg selv med en god kurs, men tenkte jeg skulle finlese på kurvene og skrentene inn mot posten. Ryker ca. 20 sek.

Litt sliten på langstrekket, men får igjen en del energi på de neste strekkene. Finner en god flyt og tar postene bra. I samme stil som 9. post, bommer jeg også bort 20 sek på 15. post. Får virkelig ikke taket på skrentene og kurvene i skrålia. Blir liggende med Martin en periode. Pusher på bra, og løper greit teknisk. Treffer også på Jørgen mot slutten, og gir det jeg kan får å få ei luke. Går ganske rakt i de siste postene og kjenner det svarer bra fysisk.

Totalt sett ganske bra fornøyd, artige løyper. Litt mye småtteri teknisk, spesielt i skråliene, men klarer å lage og gjennomføre gode planer hele veien. Fysisk var det også veldig bra, følte meg utrolig mye sprekere i dag enn jeg har gjort i det siste. Det er litt rart med natt, føles som man bare kan hive på uendelige mengder med køl uten å gå tom, ikke som på dag.
Show comments (0)
 
Tio-uttak (29/04/2016) Tio-uttak (29/04/2016)