Blåveisløpet (01/05/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Børsåsen
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 5.56 km
Time: 35:29
Etter mange år uten starter på Blåveisløpet (pga. NC-løp og Tiomila), var det endelig klart for å få løpe skikkelig konkurranse i Børsåsen igjen. Skikkelig gira og klar for å spa på køl. Siden jeg hadde løpt på kartet så mange ganger før, var taktikken for dagen å løpe ekstremt offensivt - kjøre det jeg hadde nesten over alt, men samtidig ikke være redd for å roe ned farta der jeg ble usikker. Greide det første delmålet, men var ikke like god på det andre.

Åpner knallhardt i starten, men har ingen god plan inn mot første post. Tar en dårlig retning, og tar meg etterhvert igjen når jeg ser hogstfeltet til venstre. Ryker rundt 15-20 sek. Kjipt å bomme i starten, så tenker at jeg får bare prøve å løpe det inn på resten av postene.

Går fint fram til 8. post. Noen små svinger pga. mye løping på "feelingen", og lite aktivt kompassbruk, men har generelt god kontroll og bra flyt i orienteringa. Presser bra opp mot 9, men tar litt for lett på det inn i postringen. Leser feil av kollene og får en liten sving før jeg leser meg inn. Taper rundt 20-30 sek.

Presser hardt på de neste postene. Bra kontroll og høy fart. Har et ganske svakt parti mot slutten. Tar først av for tidlig på vei mot 13, da jeg passerer noe jeg trodde var myra lenger vest på stien, og blir liggende i skrålia hele veien (+ 20-30 sek). Deretter er jeg ikke nøyaktig nok inn mot 14, og får en liten sving (+ 10-15 sek). Treffer heller ikke den fine traseen inn mot 16, og får i tillegg en ørliten sving (+ 10-15 sek). Resten går greit.

Totalt sett greit fornøyd med løpet. Svarer veldig bra fysisk for tiden, og klarer å være både offensiv og tøff gjennom skogen, en følelse jeg har savnet den siste tiden. Teknisk er det veldig mye småtteri og unødvendig tull, men det må man nesten regne med når man løper med en all-in taktikk som i dag. Artig var det hvertfall, Børsåsen skuffer sjeldent ^-^
Show comments (0)
 
Blåveisløpet (01/05/2016) Blåveisløpet (01/05/2016)