Freidigstafetten (29/05/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Bymarka
Organiser: Freidig SPK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 1
Distance: 6.71 km
Time: 38:21
Løp første etappe, på lag med Lars, Oscar og Vegard. Ligger midt i en veldig tøff mengdeperiode, så kroppen var ganske stinn av trening - og stinnere skal den bli ;^). Klarte å holde en ok fart, men hadde generelt sett veldig lite trøkk i beina. Artige løyper, så skulle ønsker jeg hadde vært litt freshere.

Teknisk gikk det godt i perioder. Kom litt på etterskudd i starten, etter at jeg tok av feil sti etter vi passerte 9. post. Ble liggende å jage teten ganske lenge etter dette, og kom ikke skikkelig inn teknisk før 3. post. Tok inn teten etter hvert, og lå tett når jeg stemplet på 10. post. Godt forberedt på 11, orienterte godt og hadde kontroll hele veien. Etter det siste søkket gikk jeg opp i det jeg trodde var det hvite området, noe som viste seg å være lenger nord enn der jeg egentlig skulle ha vært. Liten sving her igjen. Ikke helt enig med kartet i denne lia, men burde bare fortsatt på kompasset uansett. Resten er bare gamp, men taper nok litt der også på dagsformen.

Tror en bra tid i dag hadde vært rundt 30'20", ville hvertfall kategorisert det som "bra". Hadde kanskje vært enda bedre med 29'30", da snakker vi ganske habilt nivå. Tiden 28'10" hadde nok vært bedre enn tiden 29'30" igjen.
Show comments (5)
 
Freidigstafetten (29/05/2016) Freidigstafetten (29/05/2016)