Bjørkspretten dag 2 (05/06/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Volhaugen
Organiser: Verdal OK
Country: Norge
Discipline: Lang
Distance: 11.23 km
Time: 70:00
Tett jaktstart, så var forberedt på at det fort kunne bli mye løping i felt. Tok feil der, og så ingen bortsett fra Carl Petter i enkelte partier, og Ulf som jeg først så inn mot nest siste post.

Åpner bra til første post. Får det for meg at det lønner seg å løpe stien rundt ut av 1. post, noe jeg trolig tapte litt på (+15-20 sek). Går greit teknisk og plukker postene. Tar kanskje ikke ut det beste veivalget til 4. post (?), men passerer hårfint forbi posten etter jeg passerer skrenten, og bruker litt for lang tid på å relokalisere (+ 1:50 min).

Blir tatt igjen av Carl Petter her, så trykker på bra på de neste postene. God flyt teknisk, så tar gaflingspostene bra, og klarer å holde bra fart gjennom. Taper nok litt ned tilbake til fellesposten for siste gang, finner ikke helt noen fin trasé nedover (+ 10 sek).

Tar ikke noe kjempebra veivalg til 16. post, men gjennomfører hvertfall ok (+ 10-15 sek). Tenkte dra høyre på det neste strekket, men ombestemmer meg rett før posten og velger venstre fordi jeg vurderer det som brattere og tregere med høyre. Tar nok feil veivalg her, og taper over minuttet til Yngve. Taper sannsynligvis en del ut fra posten også, skulle lagt meg høyere i lia pga. mye nedfall (+ 1 min).

Ligger et par meter foran Carl Petter før den siste runden, men den luka blir spist opp på vei mot 21. post. Roer litt ned og bestemmer meg for å kjøre bra opp mot 23. Tar forskjellig veivalg her, og gjennomfører veldig bra på mitt, så får ei bra luke. Treffer også på Ulf her, første gang jeg ser han siden ut fra startpost, så blir en skikkelig kamp nedover mot siste post. Er heldig, da Ulf mister brikken, så rykker litt gjennom bushen nedover, og får nok meter før spurten. Taper riktig nok 15 sekunder til Yngve som sprang stien rundt, men var litt mer macho å dra rett på imho :^)

Ender dessverre med disk, da jeg ikke fikk registrert stemplingen på 9. post (andre gang jeg var innom fellesposten). Var nok for rask med stemplingen. Uansett greit fornøyd med løpet. Løper for det meste bra teknisk og fysisk, men taper litt for mye tid på veivalg og langstrekk. Bra løyper, bra kart, herlig terreng, og slush i kiosken! V/
Hide comments (3)
jwoc: Ah, slush i kiosken... I Osloland måtte vi nøye oss med lollipop.
Can you hear me NOF: Mer midler til slush på o-løp!!!
Johnsen: Word
Post new comment
Save
 
Bjørkspretten dag 2 (05/06/2016) Bjørkspretten dag 2 (05/06/2016)