Stafettvaller (11/06/2016)
Category: Trening
Map/area: Vulusjøen
Organiser: Lars
Country: Norge
Distance: 8.43 km
Time: 60:53
Digger stafettvaller på nykartet. Grønt og krevende til tider, men kom inn i en bra flyt etterhvert.

Drag 1 (fellesstart):
Litt dårlig start. Har bra kontroll fram til vi tar av bekken, men roter oss inn i et grøntområde, og blir usikker inn mot posten. Blir dratt oppover av den andre gaflinga, og roter bort en del sekunder før jeg oppdager feilen og finner posten. Trøkker bra på resten av draget, og går ganske rent teknisk, bortsett fra retningen ut av 2. post. Klarer akkurat komme inn i rygg på tet igjen og kommer i mål som nr. 2, rett bak Lars.

Drag 2 (fellesstart):
Finner en fin trasé i starten, så får ligge i front og orientere. Litt langt fra linja kanskje, men tar de to første postene greit. Inn mot 3. post blir jeg litt usikker, forstår ikke helt søkkene oppover lia. Stempler på posten, men er ikke helt sikker om det er riktig, så fortsetter oppover. Skjønner etterhvert at jeg var på posten, så overkompenserer litt med å dra for langt ned igjen. Treffer etterhvert den lille gata med hvit skog, og tar posten greit. Misforstår hogstfeltet til siste post, så stempler feil der og kommer i mål 15-20 sek bak de andre.

Drag 3 (startet 15-20 sek bak med Yngve):
Bra start, holder kartkontakten og tar posten bra. Drar innom den åpne myra på vei mot 2. post, men skeiver ut på kursen og legger igjen ca. 10 sek. Bruker litt tid på å sjekke veivalgene på langstrekket, men konkluderer med at alle valg ser jævlig ut, og at det bare er å bite tenna sammen oppover bakkene. God kontroll og bra fart på de to siste postene, kommer i mål som nr. 3, rett bak Yngve og litt bak Ulf.

Drag 4 (startet først, med Yngve ca. 15 sek bak(?)):
Trodde det var ei myr sør for posten, men taper ikke mer enn 5 sek. Resten av løypa går veldig bra. Løper med høy fart og god kontroll, og taper bare bittelitt på nøling inn mot nest siste post. Kommer inn først, rett foran Yngve.

Drag 5 (fellesstart):
Virker å være alene på min gafling i starten, men treffer ganske bra, bortsett fra en liten sving. Legger meg litt lavt i skrålia mot neste post, så taper nok bittelitt på det. Litt usikker inn mot grøftene også, men etter det går resten greit. Kommer inn som nr. 2, rett bak Ulf. Hadde håpet at han skulle miste brikken i spurten, men det var dessverre lite sannsynlig siden vi ikke løp med brikker...
Show comments (0)
 
Stafettvaller (11/06/2016) Stafettvaller (11/06/2016)