Langintervaller (03/07/2016)
Category: Trening
Map/area: Vulusjøen
Organiser: Eget
Country: Norge
Distance: 12.14 km
Time: 85:24
Lange, tunge o-intervaller med Stian. Løp i tilnærmet langdistansefart, selv om det ikke løsnet skikkelig før etter det første draget. Bra fornøyd stort sett, men litt sliten på det siste draget.

Drag 1 (individuell start):
Løp ikke med det kompasset jeg bruker til vanlig, så tok stort sett ca. retninger ut fra terrenget i stedet, da kompassnåla aldri ville stå stille. Greit i starten, tar postene bra og ligger på forskudd. Velger et greit veivalg, men tror jeg kunne funnet en finere trasé i starten - kanskje holdt litt lenger venstre fram til elva?
Resten av draget er ganske ålreit teknisk, men veldig tungt og seigt.

Drag 2 (individuell start):
Løsner litt fysisk, så presser på bra. Mister kontrollen når jeg passerer 12, og har ikke noen kompasskurs å stole på. Tar meg igjen på myra, men taper litt tid. Enkelt og sikkert til 7, og orienterer bare på kurvene og myrene fra 8-10. Grei avslutning.

Drag 3 (fellesstart med Stian):
Åpner bra, men usikker om posten ligger på myra eller kollen, så blir en liten runde i ringen. Feilstempling på 14, og beregner feil av avstanden fra nesen rett nord for postringen til 15, og høydepunktet posten ligger på, så tar av for tidlig. Resten er greit. Kommer i mål ca. 0,5 sek bak Stian.

Drag 4 (individuell start):
Stygt og ekkelt i starten, hadde nok vært bedre å rundet venstre. Liten sving inn mot posten i tillegg, vanskelig å lese seg inn i lia. Velger høyre på langstrekket, men burde nok gått enda lengre høyre, og sluppet 3 høydekurver. Veldig sliten oppover bakken, så går skikkelig tregt. Resten av draget er ok, men kompasskursen er igjen veldig svak mot mål, og myra ekstremt våt. Tung avslutning på ei hard og bra økt.
Hide comments (2)
Hans Moltzau : Mye tøft terreng på treningsturen din . Enig i dine kommentarer, du hadde nok spart tid til 19 med venstrevalg og til 21 med å ha gått helt til høyre for haugen. Post 6 (stein) ligger forøvrig på den gamle setervollen Burbustaden , som er helt gjenvokst og full av vindfall nå . Lykke til videre. V.hilsen Hans.
Paul : Selv om det var gjenvokst ved 6. post, så var det veldig fin bunn bortsett fra vindfallene, så artig å høre at det faktisk var en gammel setervoll. Utrolig artig terreng i skrålia der, både teknisk vanskelig og samtidig forholdsvis lettløpt og fint. Blir nok en del flere økter her i løpet av sommeren!
Post new comment
Save
 
Langintervaller (03/07/2016) Langintervaller (03/07/2016)