O-intervall, Stokkvola (17/07/2016)
Category: Trening
Map/area: Stokkvola
Organiser: Eget
Country: Norge
Løp fire lange og tre kortere drag. De lange løp jeg i terskel, mens jeg presset på litt mer på de andre. Løp på 1:15 000, men brukte ikke lupa, så slet ganske mye på finlesinga, men hadde egentlig en ganske dårlig dag i løypa uansett. Ble kanskje litt for opptatt av pulsen underveis.

Tidvis ganske ålreit orientering, men har noen ganske drøye bommer og noe småtteri i tillegg. Dårlig kurs ut av 2. post, og gjør en ganske håpløs parallellfeil. Slapt.

Velger venstre veivalget til 10, tror egentlig ikke det var særlig bra (ganske opptråkket på det åpne området, og det var vanskelig å passere strømgjerdene uten å få i seg noen volt. Har ikke særlig god kontroll oppover lia, og tror jeg passerer høydepunktet på toppen. Slapt igjen.

Samme greiene opp mot 19, dårlig kurs og kontroll og gjør en liten parallellfeil som koster ganske mye tid. Tror den lille hjelpekollen er kollen rett nordvest for posten.

Ekkelt i skrålia mot 23, vanskelig å lese. Lettest å bare dumpe ned i myra og ta posten fra der kanskje. Resten av løypa går greit, men vanskelig å få bra flyt og god følelse når terrenget er så krevende.

Bra økt uansett, fikk med meg et par positive ting, selv om jeg i farta ikke kan komme på hva det var.
10,24 km 72'08" 7'02" min/km
Show comments (0)
 
O-intervall, Stokkvola (17/07/2016)