Night Hawk WRE mellom (14/08/2016)
Category: Konkurranse
Distance: 5.39 km
Time: 38:36
Fikk servert en teknisk og artig mellomdistanse, noe som passet meg bra da jeg følte farta ikke var helt på topp i går. Vanskelig fra start, så fokuserte på at jeg aldri skulle løpe uten plan. Gjorde mye bra i starten, men klarte ikke gjennomføre denne planen utover løpet.

Bra start. Leser mye kart, bruker kompasset, og har god kontroll på høydene og fargene. Ønsker å dra over den gule kollen på langstrekket, men blir litt for redd for det grønne søkket i forkant, så overkompenserer for mye til venstre og ender opp i et ganske grønt, ekkelt søkk før myra. Mye stein og diverse, så det går ganske sakte her. Har uansett god kontroll, og tar posten bra, men taper nok et par sekunder her (+ 10 sek). Plukker også neste post på en bra måte.

På 6. post kommer dagens mest ekstreme. Har kontrollen når jeg passerer hjelpekurva ved myra, men ser i ettertid at jeg egentlig ikke har noen plan for den siste delen av strekket. Føler nok at jeg har løpt ganske stabilt fram til da, og går inn mot strekket med litt for høy selvtillit - "er jo bare å løpe med en halvhjertet kurs og gå rett i". Roter mye oppe i skrålia. Skjønner ganske raskt at jeg nesten er oppe ved søkket, men klarer ikke helt å skjønne hvor posten skal ligge basert på det. Mye fram og tilbake. Finner posten tilslutt, men da har jeg allerede lagt igjen masse tid (+ 2:30 min).

Nullstiller ganske kjapt, men som vanlig etter en større bom tar det litt tid å komme opp i noe særlig fart igjen. Veldig forsiktig løping på de neste tre strekkene, og får i tillegg to små svinger som igjen koster på litt tid (+ 30 sek). Går kanskje også i en liten felle på vei til 10, ganske sikker på at rett på er raskere (+ 15 sek).

Kommer litt bedre i gang igjen etter det, og 11. posten er bra bortsett fra litt nøling - så ikke posten først (+ 5 sek). Kommer litt langt høyre til neste, og nøler enda mer inn her (+ 10 sek), men unngår i hvertfall bom. Føler veivalget til 13 er bra der og da, men ser i ettertid at jeg kanskje var litt for defensiv. Tenkte at løpbarheten ikke var bra nok i forhold til stien, men har tapt ganske mye her, så tok nok feil (+ 30 sek).

Bra gjennomført 14. post, bortsett fra litt dårlig på retningen rett etter den første kollen (+ 10 sek). Litt defensiv inn mot 15, ser i ettertid at jeg ikke hadde trengt å finlest så mye inn mot posten (+ 5 sek). Tungt opp mot 16, og tror ikke det var så smart å løpe rundt på vei. Klarer i tillegg å bomme inn i posten, trodde jeg visste hvor det var etter gårsdagens løp (+ 45 sek). Slapt...

Totalt sett ganske dårlig gjennomført, selv om det var ganske bra periodevis. Fornøyd med starten, men må ikke glemme arbeidsoppgavene bare pga. en god periode. Må i tillegg ikke bli så påvirket av en større bom, og klare å luke ut mye smått tidstap som pga. økt stress.
Show comments (2)
 
Night Hawk WRE mellom (14/08/2016) Night Hawk WRE mellom (14/08/2016)