Høyøkt mellom (19/08/2016)
Category: Trening
Map/area: Vulusjøen
Organiser: Lars
Country: Norge
Distance: 6.22 km
Time: 41:44
Artig og krevende mellomdistanse. Prøvde å legge gode planer for hvert strekk, og lyktes delvis. Litt rask i starten, og hadde ikke helt noen klar idé for hvordan jeg skulle ta den første posten. Heldig som dumpet i den etter nøling.

Ganske greit fram til 6. Her løper jeg oppover myra, tar kurs mot posten, også treffer jeg på noe som ser ut som den myra rett nord for posten, og korrigerer ut fra det. Blir jo totalt feil, burde hvertfall sett bekken... Kommer også feil ut til neste post pga. dette, og skjønner det vel da at det kanskje ikke var helt riktig.

Usikker på veivalget til 8, Lars løp rett på, og mente at venstre var best. Synes høyre var et godt alternativ, men løpbarheten i skrålia var litt dårligere enn jeg hadde trodd. Roter litt inn mot 9, får ikke løftet blikket og ser ikke høydepunktet. Ok flyt på de neste postene, men takler ikke helt overgangen inn i de grønne områdene. Veldig diffust og tett, og finleser litt for mye. Lønner seg nok å forenkle en del, løpe på kurs og ta seg igjen når man krysser tydelige bekker og lignende.

Ok avslutning, men litt for mange småfeil mot slutten. Greit fornøyd totalt sett, litt tungt fysisk og hadde ikke skikkelig guts i det grønne, men synes det var ganske bra periodevis.
Show comments (0)
 
Høyøkt mellom (19/08/2016) Høyøkt mellom (19/08/2016)