MNM lang (27/08/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Gruvåsen
Organiser: IL Nansen, Os IL
Country: Norge
Discipline: Lang
Distance: 15.31 km
Time: 82:39
Gira før start, med en stadig bedre form og et innbydende terreng/kart. Ikke helt fokusert når startklokka gikk, så innledningen var i overkant svak. Skjerpet meg utover, og er bra fornøyd med midtdelen av løpet. Tryna og slo handa mot 13, og slet med både flyt og bare å holde kartet etter det. Rotete periode, men kom seg igjen i avslutninga.

Kort oppsummert:

1-3: Greit til første, men undervurderer vanskelighetsgraden i skrålia. Litt for slapp med kursen, og klarer ikke lese meg inn skikkelig. Skjønner at jeg er for høyt, så kommer meg nedover etter litt nøling og finner posten. Blir på defensiven etter dette, og tar et dårlig veivalg til 3. Ikke all verden til gjennomføring heller.
Tidstap: + 1 min og 20 sek

4-9: Ok flyt. Får ikke helt opp trykket, men løper greit teknisk og taper bare tid på noen traséer og et par småsvinger. Taper mest tid på vei til 9, der jeg først står i ro og drikker litt for lenge, og deretter stopper på stien for å pisse (sammenheng?).
Tidstap: + 1 min og 15 sek

10-12: Bra trøkk, føler det løsner litt etter pissepausen, og løper stødig teknisk. God flyt på langstrekket, og tar postene bra.

13-M: Tryner på vei til 13, mister konsentrasjonen og flyten - selv om jeg løp ræva tidligere på strekket også... Blir usikker inn mot posten, synes det var litt vanskelig å tyde kartet i det området, men burde uansett ha skjønt på hvilken side av posten jeg var. Bra til 14, ekstremt sjanglete og usikkert til 15 (i øyeblikket var jeg helt sikker på at posten skulle ligge i gropa, så nølte fryktelig inn i posten), stabilt og bra resten.
Tidstap: 1 min og 45 sek

Totalt tidstap: ca. 4 min og 20 sek

Greit fornøyd med løpet. Periodevis ganske bra, men er litt for sløv i starten og klarer ikke helt holde det sammen mot slutten. Føler uansett at formen begynner å bli bedre, og at langdistansen snart sitter. Satser på at det blir bra til NM med litt hvile den neste uke.
Show comments (1)
 
MNM lang (27/08/2016) MNM lang (27/08/2016)