KM stafett - del 1 (04/09/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Mostadmarka sør
Organiser: Freidig SPK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 3. etappe
Distance: 5.54 km
Time: 35:44
Løp 3. etappe med Lars og Stian. Bra utgangspunkt, men løp rett og slett en elendig første runde. Tenkte før start at jeg ville løpe mer offensivt enn vanlig, for å eksperimentere litt nå før NM, men det gikk nok dessverre på bekostning av mye annet. Ikke tilstede mentalt fra start, klarte ikke fokusere på verken kart eller arbeidsoppgaver.

Tolker utspringet nordvest for første post som kollen posten skal være på. Bruker litt tid på å forstå sakene. Fortsetter i samme stil videre, og orienterer etterhvert mot 4, underveis på 2. strekket. Sykt kjedelig og demotiverende å oppdage feilen, og blir i overkant satt ut. Stopper i 1 og et halvt minutt midtveis mot 5. post, da jeg rett og slett ikke skjønner hvor jeg er. Ser ikke bekken og klarer ikke tyde myrene og fargene i forhold til hverandre, helt talentløst!

Resten av runden går greit, men med veldig mange småfeil og kart stopp, flyten er ikke-eksisterende. Blir tatt igjen av NTNUI 3 ganske tidlig, men ser dem mot slutten av etappen, så bestemmer meg for å gjøre et forsøk på å slå dem, selv om kroppen er helt elendig. Lenge siden jeg har følt meg så under isen fysisk.
Show comments (0)
 
KM stafett - del 1 (04/09/2016) KM stafett - del 1 (04/09/2016)